• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferries Mykonos

Ferries Mykonos

Ferries Mykonos. Ferries van en naar Mykonos.

Informatie over de haven van Mykonos, prijsvergelijking, beschikbaarheid en online boeking. Mykonos is vooral bekend om zijn intense nachtleven en natuurschoon.

Bezoek de prachtige wijk Little Venice, de kleurrijke verharde steegjes en natuurlijk de traditionele windmolens. U vindt er tal van bars voor uitbundig vermaak rond de oude haven en in de smalle straatjes, terwijl een romantische wandeling naar de prachtige Venetiaanse huizen in Little Venice een aanrader is.

Mykonos wordt genoemd als een van de mooiste eilanden in Griekenland in de toeristische gidsen.

Boek uw ferry naar Mykonos online en bespaar geld


Boek uw ferry naar Mykonos online. Ons online boekings- en prijsvergelijkingssysteem vindt altijd de beste prijs op basis van de gegevens die u hebt ingevoerd. Uiteraard worden de speciale aanbiedingen van de veermaatschappijen meeberekend.

Ferries van/naar Mykonos


Bent u op zoek naar een specifiek veermaatschappij of veerverbinding van of naar Mykonos? Alle nodige informatie over de beschikbaarheid, de veerverbindingen van/naar Mykonos en de actuele aanbiedingen zijn hier te vinden:

Alternatieve ferry havens – Griekse vasteland


Bent u op zoek naar een veerboot van of naar een andere haven in Griekenland?

U vindt het hier! Informatie en reserveringen voor andere havens in Griekenland. Selecteer de gewenste haven en u zult gedetailleerde informatie krijgen over de operationele ferry routes.

Voor meer informatie over havens in de Cycladen, de Dodecanese eilanden, de Egeïsche eilanden en andere delen van Griekenland klik hier.