• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Superfast Ferries

Superfast FerriesSuperfast Ferries is de specialist op de Ancona en Bari route met vier ultramoderne voertuig-passagiers ferries.

De unieke combinatie van punctualiteit en snelheid van 32 knopen maakt hen de toonaangevende maatschappij in de Adriatische Zee.

Superfast Ferries is één van de weinige maatschappijen die een beperkt aantal ‘huisdier’ cabines aanbiedt, waarin u samen met uw geliefde huisdier in kunt verblijven.

Bovendien biedt Superfast Ferries ‘camping on board’ aan de passagiers die per camper of auto met caravan reizen, zodat uw kunt genieten van het comfort van uw camper of caravan tijdens de gehele overtocht.

Het is toegestaan om uw huisdier bij u in uw caravan of camper op het kampeerdek te houden, zodat onze geliefde viervoeter ook kan genieten van de vakantie! Uw reis met de moderne schepen van Superfast Ferries lijkt op een kleine cruise door alle comfort aan boord. Vanaf het moment dat u aan boord stapt kunt u genieten van de warme en vriendelijke sfeer.

Het zal u bewijzen dat varen over zee leuk is!
Zwembaden, disco’s en bars zorgen voor een geweldige tijd!
En wie wil er een gokje wagen in het casino?!

Geniet van de heerlijke maaltijden in het a la carte restaurant en het self-service restaurant. Als u met Superfast Ferries reist, zult u altijd willen terugkeren voor nog een andere Superfast Experience.

Boek nu uw tickets en kom alvast in de vakantiestemming!