• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Agoudimos Lines

Agoudimos LinesAgoudimos Lines heeft altijd bekend gestaan om zijn betaalbare ticket prijzen op de veerverbindingen tussen Italië en Griekenland. En ondanks de relatief lage kosten, biedt Agoudimos Lines haar passagiers een hoog serviceniveau en comfort.

De vriendelijke sfeer aan boord en het altijd behulpzame en vriendelijke team heeft Agoudimos Lines tot één van de meest populaire ferrymaatschappijen gemaakt.

Ook voor liefhebbers van Camping on Board is Agoudimos Lines op de Bari route van naar Griekenland bekend. U verblijft gedurende de reis in uw caravan of camper en geniet van het comfort van uw eigen kampeervoertuig. Uw vakantie begint niet bij aankomst in uw droombestemming maar al bij het aan boord gaan op één van de schepen van Agoudimos Lines. Geniet van de faciliteiten aan boord zoals bars, cafes. Ook voor jongere passagiers biedt Agoudimos Lines een speelruimte.

Profiteer van de winkels aan boord van de moderne veerboten van Agoudimos Lines of van een verfrissend drankje in de bar, die voor een avondje plezier garant staat. Deze maatschappij, biedt een ontspannen overtocht naar uw bestemming. Ongeacht of u reist met uw familie, alleen, gebruik maakt van een kabine of op het dek of op het kampeerdek verblijft: Agoudimos Lines biedt waar voor uw geld.

Reserveer nu en laat u in vakantiestemming brengen!