• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Dodekanisos Seaways

Dodekanisos SeawaysDodekanisos Seaways vaart tussen de Dodekanesos eilanden en zorgt voor een regelmatige en snelle service met twee moderne high-speed boten; de dodekanis Express en de Dodekanisos Pride.

Profiteer van de verschillende kortingen door te vertrekken op specifieke data. Bovendien bieden ze een speciale kinderkorting.

De ferries zijn uitgerust met zitplaatsen op het hoofddek en bovendek en heeft een beperkte capaciteit voor auto’s. Vanaf het moment dat u aan boord komt, wordt u overweldigd door het hartelijke ontvangst, de vriendelijke sfeer en de gastvrijheid.

De luxe, schone en smaakvol ingerichte ruimten aan boord van de Dodekanisos Seaways ferries, zijn slechts kleine voorbeelden uit hun intentie om u niets anders dan het beste aan te bieden. Comfort terwijl u uitkijkt over de eindeloze blauwe zee, wordt gecombineerd in een reis met Dodekanisos Seaways.

Kom aan boord en beleef de comfortabele overtocht met moderne ferries, genietend van het uitzicht op de eilanden die u passeert. De ferries van Dodekanisos Seaways bieden u de beste service aan boord!