• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Golden Star Ferries

Golden Star FerriesGolden Star Ferries brengt u dagelijks naar Andros, Tinos, Mykonos, Ios, Paros en Santorini.

Vaar de Egeïsche Zee over met veiligheid, snelheid en consistentie met Golden Star Ferries – uw Gouden keuze!

Het verstrekken van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijzen, Golden Star Ferries streeft ernaar om u een comfortabele en onvergelijke vakantie te bieden! En wilt u uw geliefde viervoeter meenemen? Golden Star Ferries biedt speciale cabines waarin u uw huisdier bij u kunt houden.

Vanaf het moment dat u aan boord stapt van de met airconditioning voorziene ferries, zult u genieten van de vriendelijke sfeer en gastvrijheid. Geniet een geweldige tijd tijdens een drankje in de indoor bars, of tijdens het onspannen in één van de massagestoelen. Zwijmel weg bij een film in de home cinema.

De luxe, schone en smaakvol ingerichte ruimtes aan boord van de Golden Star Ferries, zijn slechts kleine voorbeelden van hun intentie om u niets anders dan het beste te bieden. Of u nu op zoek bent naar comfort, een goede maaltijd, een drankje terwijl u uitkijkt over de eindeloze blauwe zee, dit alles wordt gecombineerd in een reis met Golden Star Ferries. Boek Golden Star Ferries en geniet van een veilige en ontspannen reis!

Reserveer nu uw tickets en kom alvast in de vakantiestemming!