• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Aegeon Pelagos Sea Lines

Aegeon Pelagos Sea LinesAegeon Pelagos is een dochteronderneming van Anek Lines voert veerdiensten uit op de binnenlandse routes naar de Griekse eilanden. Ferries naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, enz.

Profiteer van de fantastische aanbiedingen en breng uw tijd aangenaam door op de moderne veerboten van de Aegeon Pelagos. Neem een drankje aan de bar, een heerlijke maaltijd in een restaurant of doe uw inkopen naar hartelust in één van de winkels aan boord van de Aegeon Pelagos veerboten.

De schone, luxe en smaakvol ingerichte ruimtes en hutten aan boord van de ferries van Aegeon Pelagos zijn het bewijs, dat deze maatschappij u het beste wil aanbieden.

Vanaf het moment, dat u aan boord komt aan de Aegeon Pelagos ferries, wordt u ondergedompeld in professionele service van de bemanning en de warme en gastvrije atmosfeer. Heerlijk ontspannen in de smaakvol ingerichte hutten of op het dek, terwijl u geniet van het uitzicht op de de prachtige Griekse eilanden. waar u langs vaart.

Of u nu op zoek bent naar comfort, uitstekend eten of een verfrissend drankje, genietend van het eindeloze blauw van de Egeïsche Zee, Aegeon Pelagos zal volledig aan uw behoeften voldoen.

Boek nu uw ferry met Aegeon Pelagos en kom alvast in de vakantie stemming!