• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferries Heraklion

Ferries Heraklion

Ferries Heraklion. Ferries van en naar Heraklion.

Informatie over de haven van Heraklion, prijsvergelijking, beschikbaarheid en online boeking.

De stad Heraklion Heraklion trekt miljoenen toeristen per jaar is bekend om zijn grote haven en de luchthaven en biedt u talloze keuzes voor uw vakantie. In de provincie Heraklion vindt u Knossos en Phaistos, twee van de belangrijkste archeologische sites,

Malia, Chersonissos, Matala en Agia Pelagia behoren tot de meest ontwikkelde toeristische bestemmingen.

Boek uw ferry naar Heraklion online en bespaar geld


Vind alle beschikbare veerdiensten van/naar Heraklion, vergelijk alle prijzen in real time dankzij ons online reserveringssysteem.

Kies eenvoudig uw reisdata en het systeem vindt automatisch de beste prijs voor uw reis, rekening houdend met alle beschikbare aanbiedingen en kortingen van ferrymaatschappijen.

Ferries van/naar Heraklion


Bent u op zoek naar een specifiek veermaatschappij of veerverbinding van of naar Heraklion? Alle nodige informatie over de beschikbaarheid, de veerverbindingen en de actuele aanbiedingen zijn hier te vinden:

Alternatieve ferry havens – Griekse vasteland


Bent u op zoek naar een veerboot van of naar een andere haven in Griekenland?

U vindt het hier! Informatie en reserveringen voor andere havens in Griekenland. Selecteer de gewenste haven en u zult gedetailleerde informatie krijgen over de operationele ferry routes.

Voor meer informatie over havens in de Cycladen, de Dodecanese eilanden, de Egeïsche eilanden en andere delen van Griekenland klik hier.