• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferries Santorini

Ferries Santorini port information

Ferries Santorini. Ferries van en naar Santorini.

Informatie over de haven van Santorini, prijsvergelijking, beschikbaarheid en online boeking.

Sommigen zeggen dat Santorini de meest romantische zonsondergang ter wereld heeft. Een van de grootste vulkaanuitbarstingen in de geschiedenis is verantwoordelijk voor de vorm van het eiland en de vulkaan Is nog steeds actief. U kunt de vulkaan per boot bezoeken vanuit de oude haven van Fira.

Fira en Oia hebben een ongelooflijk uitzicht op de eindeloze, blauwe zee en de witgekalkte huizen van Santorini zijn amfitheatrisch gebouwd en heb een prachtig uitzicht op de vulkaan.

De lokale keuken is een aanrader in de talloze restaurants die u in de pittoreske steegjes vindt. Een bezoek aan het indrukwekkende Rode Strand dat wordt omringd door de donkere rotsen is een omvergetelijke ervaring.

Veerverbindingen voor Santorini en online reserveringen


Boek uw ferry tickets van en naar Santorini snel en gemakkelijk via ons online systeem

U kunt prijzen en vertrektijden in real time bekijken van en naar Santorini en uw tickets binnen slechts enkele minuten direct boeken via ons reserveringssysteem.

Ferries van/naar Santorini


Bent u op zoek naar een specifiek veermaatschappij of veerverbinding van of naar Santorini ? Alle nodige informatie over de beschikbaarheid, de veerverbindingen en de actuele aanbiedingen zijn hier te vinden:

Alternatieve ferry havens – Griekse vasteland


Bent u op zoek naar een veerboot van of naar een andere haven in Griekenland?

Νaast de haven van Santorini, u vindt informatie over andere havens van de Griekse eilanden op de volgende links:

Voor meer informatie over havens in de Cycladen, de Dodecanese eilanden, de Egeïsche eilanden en andere delen van Griekenland klik hier.