• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

NEL Lines Ferries

NEL LinesNel Lines vaart tussen de Noordoost-Egeïsche eilanden, de Noordelijke Sporaden en tussen de Cycladische eilanden, met ferries, highspeed en ro-ro-schepen.

Nel Lines is de eigenaar van het grootste en snelste schip van het Middelandse Zeegebied, de “Aeolos Kenteris”, een voorbeeld van luxe en elegantie en zeker één van de “diamanten” van de vloot.

Met het aanbieden van een geweldige ‘family deal’ en het leveren van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijzen, streeft Nel Lines ernaar om families te helpen genieten van een comfortabele en onvergetelijke vakantie!

De luxe, schone en smaakvol ingerichte ruimtes aan boord van de Nel Lines schepen, zijn slechts kleine voorbeelden van hun intentie om u niets anders dan het beste aan te bieden.

Uitgerust met uitstekende faciliteiten: restaurants, bars, winkels en internet-hoek, biedt Nel Lines alles voor het comfort van de passagier en zal bewijzen dat varen over zee leuk is!

Comfort vanaf het moment dat uw reis begint. Of u nu op zoek bent naar comfort, een goede maaltijd of een drankje, terwijl u uitkijkt over de eindeloze blauwe zee; dit alles wordt gecombineerd in een reis met Nel Lines.

Nel Lines is uw toegangspoort naar de Griekse eilanden!