• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Minoan Lines

Minoan LinesMinoan Lines is de meest gerenommeerde rederij die op de Adriatische Zee en de Egeïsche Zee actief is, met een moderne vloot van 6 prachtige schepen. Al jaren bieden zij kwaliteit aan hun passagiers die tussen Italië en Griekenland varen; Patras, Igoumenita en Corfu. Daarnaast varen ze ook tussen Piraeus (Athene) en Heraklion en Chania (Kreta).

U kunt nu met Minoan Lines naar de Cycladen reizen!

Bezoek het exotische eiland Milos met het kristalheldere water, het pittoreske eiland Ios of het cosmopolitische eiland Mykonos! Geniet van uw vakantie op het prachtige Paros of het betoverende eiland Santorini! De hoge snelheid ferry F / B “Santorini Palace” vaart met 38 knopen en brengt u snel, comfortabel en veilig naar uw bestemming.

Vanaf het begin is Minoan Lines in staat geweest om de hoogste positie in klanttevredenheis te hebben en heeft meerdere keren onderscheidingen ontvangen. Door het aanbieden van speciale kortingen, zoals familie-aanbieding, vroegboekkorting, Show your Card korting, speciale kortingen voor kinderen en jongeren, etc, biedt Minoan Lines u een ontspannen, spannende en onvergetelijke reis voor een redelijke prijs.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kortingen waarvan u na uw reis met Minoan Lines kunt profiteren, zoals kortingen op campings.

De gloednieuwe ferries van Minoan Lines biedt u de beste service aan boord, met goede restaurants, cafes, bars, internethoeken, casino, bioscoop, video games, speelplaats voor kinderen en natuurlijk een zwembad.

Minoan Lines biedt ‘camping on board’, zodat u, tijdens de overtocht, kunt genieten van het comfort van uw caravan of camper.

De vakantie begint zodra u aan boord van één van de ferries van Minoan Lines stapt! Reserveer nu uw tikets en kom alvast in de vakantiestemming!