• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Anek Superfast Ferries

Anek - Superfast FerriesAnek Superfast is een coöperatie tussen Anek Lines en Superfast Ferries op de Patras, Igoumenitsa – Ancona route en de Kreta route tussen Piraeus – Heraklion.

Anek Superfast, is de uitgelezen keuze als het gaat om kamperen aan boord op de Ancona-route. Geniet van het comfort van uw camper of caravan gedurende de overtocht naar Griekenland. Als u met Anek Superfast reist, kunt u uw hond mee nemen op het dek. Uw trouwe viervoeter kan dus ook van een aangename overtocht in de caravan genieten in plaats van te worden ondergebracht in de kennels.

Maar zelfs er geen plaats op het het kampeerdek geboekt is, is er een mogelijkheid op de veerboten Superfast XI en Superfast VI, om een huisdierkabinete boeken. Vanwege de beperkte plaatsbeschikbaarheid voor deze kabines, raden wij aan de boeking vroegtijdig te maken.

Anek Superfast biedt verschillende kortingen op de Ancona route. Er zijn, bijvoorbeeld, familie kortingen, kortingen voor kinderen, jongeren en senioren. Anek – Superfast heeft voor ieder een passende aanbieding.

De reis met moderne en luxueuze schepen van Anek-Superfast is op zich al een cruise vakantie en uw vakantiebegint bij het aan boord gaan in de haven van Ancona. Geniet van de warme en vriendelijke sfeer aan boord als u het prachtige, eindeloze blauw op de weg naar hun vakantiebestemming doorkruist.

Beleef een heerlijke tijd aan de bar bij het zwembad, in één van de smaakvol ingerichte restaurant, de discotheek of in één van de vele cafés. Geniet van de maaltijd in het à la carte restaurant of in het self-service restaurant.

Boek om plaatsen aan boord van Anek Superfast Ferries veilig te stellen!