• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Anek Lines Ferries

Anek LinesDe Anek Lines beschikt over één van de modernste vloten in de Adriatische Zee voor de civiele scheepvaart op de populaire Venetië route tussen Italië en Griekenland.

Al jaren levert Anek Lines diensten van hoge kwaliteit op de routes uit Italië (Venetië) naar Griekenland (Patras, Igoumenitsa en Corfu). Bovendien bevaart Anek Lines eveneens vanuit Piraeus naar Kreta (Chania), evenals de Cycladen en de Dodekanesos.

Anek Lines heeft verschillende aanbiedingen en kortingen in het programma, zoals kortingen voor kinderen (eveneens op de binnenlandse route), tieners, studenten en senioren (slechts voor de Adriatische route). Anek Lines biedt voor ieder reisgezelschap een overtocht tegen een redelijke prijs.

Slentert u door de winkels aan boord van de moderne veerboten, ontspan in het zwembad en geniet van het fantastische eten in het hoofdrestaurant, of in de self-service restaurant. En wie avontuurlijk is aangelegd, brengt een bezoek aan het Casino!

Uniek comfort, goed eten en een verfrissend drankje, wordt met Anek Lines vergezeld van een fantastisch uitzicht over de mooie en eindeloze blauwe zee.

Boek nu en kom in de vakantie stemming!