• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferries Tinos

Ferries Tinos

Ferries Tinos. Ferries van en naar Tinos.

Informatie over de haven van Tinos, prijsvergelijking, beschikbaarheid en online boeking.

Tinos, met zijn vele kerken, is beroemd om zijn religieuze traditie. De belangrijkste de kerk is die van Panagia Evangelistria. Duizenden reizen elk jaar om de icoon van de Maagd Maria te aanbidden die in de kerk hangt. Op 15 augustus vervullen de gelovigen hun gelofte aan de Maagd Maria, vanuit de haven proberen ze op hun knieën om de ingang van de kerk te bereiken.

Tinos staat garant voor en geweldige vakantie hebben, er zijn veel belangrijke monumenten te zien en beschikt over een levendig nachtleven.

Veerverbindingen voor Tinos en online reserveringen


Boek uw ferry tickets van en naar Tinos makkelijk en snel via ons online systeem.

U kunt prijzen en vertrektijden in real time bekijken van en naar Tinos en uw tickets binnen slechts enkele minuten direct boeken via ons reserveringssysteem.

Ferries van/naar Tinos


Bent u op zoek naar een specifiek veermaatschappij of veerverbinding van of naar Tinos? U vindt alle informatie over routes van en naar Tinos, beschikbare veerboten, lopende aanbiedingen via de volgende links:

Alternatieve ferry havens – Griekse vasteland


Bent u op zoek naar een veerboot van of naar een andere haven in Griekenland?

U vindt het hier! Informatie en reserveringen voor andere havens in Griekenland. Selecteer de gewenste haven en u zult gedetailleerde informatie krijgen over de operationele ferry routes.

Voor meer informatie over havens in de Cycladen, de Dodecanese eilanden, de Egeïsche eilanden en andere delen van Griekenland klik hier.