• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Ancona naar Igoumenitsa

Ferry van Ancona naar Igoumenitsa, online boeken

Ferry Ancona Igoumenitsa. Boek uw ferry van Ancona naar Igoumenitsa online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Griekenland route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Igoumenitsa op de ferries van Agoudimos Lines.

Ferry Ancona Igoumenitsa goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Ancona-Igoumenitsa te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Ancona-Igoumenitsa route.

Havens op de Ancona/ Igoumenitsa route


Zoekt u informatie over de haven van Ancona of de haven in Igoumenitsa?

Alle Informatie over ferry Ancona / Igoumenitsa, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Ancona – Igoumenitsa Route


De veerverbinding van Ancona naar Igoumenitsa behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Griekenlanden wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Ancona begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Igoumenitsa tussen 13:00 en 21:00 uur vanuit de haven van Ancona.

Camping an Board

De veermaatschappij Anek-Superfast en de rederij Minoan Lines bieden op het traject van Ancona naar Igoumenitsa “Camping on Board” aan.

Ancona – Igoumenitsa route | actuele ferry aanbiedingenAanbiedingen voor de ferries Ancona Igoumenitsa.
Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Ancona – Igoumenitsa ferryverbinding.

Ferry van Ancona naar Igoumenitsa: Laatste Ferry Aanbiedingen