• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Igoumenitsa naar Ancona

Ferry van Igoumenitsa naar Ancona, online boeken
Ferry Igoumenitsa Ancona. Boek uw ferry van Igoumenitsa naar Ancona online en profiteer van alle aanbiedingen op de Griekenland – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Ancona met moderne ferries.

Ferry Igoumenitsa Ancona goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Igoumenitsa-Ancona te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Igoumenitsa-Ancona route.

Havens op de Igoumenitsa/ Ancona route


Zoekt u informatie over de haven van Igoumenitsa of de haven in Ancona?

Alle Informatie over ferry Igoumenitsa / Ancona, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Igoumenitsa – Ancona Route


De veerverbinding van Igoumenitsa naar Ancona behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Igoumenitsa begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Ancona tussen 20:00 en 24:00 uur vanuit de haven van Ancona.

Camping an Board

De veermaatschappij Anek-Superfast en de rederij Minoan Lines bieden op het traject van Igoumenitsa naar Ancona “Camping on Board” aan.

Igoumenitsa – Ancona route | actuele ferry aanbiedingenAanbiedingen voor de ferries Igoumenitsa Ancona.
Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Igoumenitsa – Ancona ferryverbinding.

Ferry van Igoumenitsa naar Ancona: Laatste Ferry Aanbiedingen