• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Brindisi naar Igoumenitsa

Ferry van Brindisi naar Igoumenitsa, online boeken

Ferry Brindisi Igoumenitsa. Veilige en comfortabele overtochten vanuit Zuid-Italië naar Igoumenitsa kan men vanuit Brindisi boeken. Speciaal voor prijsbewuste reizigers is een ferry vanuit Brindisi het perfecte alternatief voor de drukke route Ancona en Venetië.

Ferry Brindisi Igoumenitsa goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Brindisi-Igoumenitsa te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Brindisi-Igoumenitsa route.

Havens op de Brindisi/ Igoumenitsa route


Zoekt u informatie over de haven van Brindisi of de haven in Igoumenitsa?

Alle Informatie over ferry Brindisi / Igoumenitsa, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Brindisi – Igoumenitsa Route


De veerverbinding van Brindisi naar Igoumenitsa behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Griekenlanden wordt door de volgende maatschappijen bevaren:


Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Brindisi begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Igoumenitsa tussen 11:00 en 23:00 uur vanuit de haven van Brindisi.

Camping an Board

De veermaatschappij EndeavorLines biedt op het traject van Brindisi naar Igoumenitsa “Camping on Board” aan.

Brindisi – Igoumenitsa route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Brindisi Igoumenitsa. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Brindisi – Igoumenitsa ferryverbinding.

Ferry van Brindisi naar Igoumenitsa: Laatste Ferry Aanbiedingen