• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Igoumenitsa naar Brindisi

Ferry van Igoumenitsa naar Brindisi, online boeken

Ferry Igoumenitsa Brindisi. Boek uw ferry van Igoumenitsa naar Brindisi online en profiteer van alle aanbiedingen op de Griekenland – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Brindisi op de modernste ferries van de Adriatische Zee.

Ferry Igoumenitsa Brindisi goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Igoumenitsa-Brindisi te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Igoumenitsa-Brindisi route.

Havens op de Igoumenitsa/ Brindisi route


Zoekt u informatie over de haven van Igoumenitsa of de haven in Brindisi?

Alle Informatie over ferry Igoumenitsa / Brindisi, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Igoumenitsa – Brindisi Route


De veerverbinding van Igoumenitsa naar Brindisi behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Igoumenitsa begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Brindisi tussen 08:00 en 10:00 uur vanuit de haven van Igoumenitsa.

Camping an Board

De veermaatschappij Endeavor Lines biedtop het traject van Igoumenitsa naar Brindisi het ,bij kampeerders geliefde, “Camping on Board” aan.

Igoumenitsa – Brindisi route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Igoumenitsa Brindisi. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Igoumenitsa – Brindisi ferryverbinding.

Ferry van Igoumenitsa naar Brindisi: Laatste Ferry Aanbiedingen