• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Patras naar Ancona

Ferry van Patras naar Ancona, online boeken
Ferry Patras Ancona. Boek uw ferry van Patras naar Ancona online en profiteer van alle aanbiedingen op de Griekenland – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Ancona met moderne ferries.

Ferry Patras Ancona goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Patras – Ancona te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Patras-Ancona route.

Havens op de Patras / Ancona route


Zoekt u informatie over de haven van Patras of de haven in Ancona?

Alle Informatie over ferry Patras / Ancona, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Patras – Ancona Route


De veerverbinding van Patras naar Ancona behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Patras begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Ancona tussen 17:00 en 20:00 uur vanuit de haven van Patras.

Camping an Board

De veermaatschappij Anek-Superfast en de rederij Minoan Lines bieden op het traject van Patras naar Ancona “Camping on Board” aan.

Patras – Ancona route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Patras Ancona. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Patras – Ancona ferryverbinding.

Ferry van Patras naar Ancona: Laatste Ferry Aanbiedingen