• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Ancona naar Patras

Ferry van Ancona naar Patras, online boeken

Ferry Ancona Patras. Boek uw ferry van Ancona naar Patras online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Griekenland route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Patras op de ferries van Agoudimos Lines.

Ferry Ancona Patras goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Ancona-Patras te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Ancona-Patras route.

Havens op de Ancona/ Patras route


Zoekt u informatie over de haven van Ancona of de haven in Patras?

Alle Informatie over ferry Ancona / Patras, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Ancona – Patras Route


De veerverbinding van Ancona naar Patras behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Griekenlanden wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Ancona begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Patras tussen 13:00 en 21:00 uur vanuit de haven van Ancona.

Camping an Board

De veermaatschappij Anek-Superfast en de rederij Minoan Lines bieden op het traject van Ancona naar Patras “Camping on Board” aan.

Ancona – Patras route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Ancona Patras. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Ancona – Patras ferryverbinding.

Ferry van Ancona naar Patras: Laatste Ferry Aanbiedingen