• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Anek-Superfast 2017 – Automobiel Club korting

Anek Superfast Ferries - info & foto28-11-2016

Anek-Superfast Ferries Automobiel Club kortingAnek-Superfast 2014 – 25% Automobiel Aanbieding

Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dat betekent dat u 25% van de voertuigprijs kunt besparen voor uw ferryreis van Italië naar Griekenland.

Reis eenvoudig en veilig met uw auto en bespaar geld.

Leden van ACE, NKC, FFCC, FC, TOURING CLUB, Kampeertoerist, clubitaliano,
CAMPER CLUB GREECE, PleinAir, AC CLUB, viaggiare IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN CAMPER & FRIENDS, FICM LICENTIE (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM of LNMC hebben ook recht op deze geweldige korting!

Niet langer wachten, maak uw reservering nu.

Aanbieding verstreken
check soortgelijke aanbiedingen of meer aanbiedingen van Anek – Superfast Ferries...
Algemene Voorwaarden

• 25% korting op alle voertuigcategorieën voor leden van specifieke automobiel- en camping clubs / verenigingen. Korting is alleen van toepassing op het voertuigentarief.
• De korting is niet cumulatief met de aanbiedingen Vrienden&Familie en Slaapstoel/Dek. Slechts één korting geldt, die met het hoogste percentage.
• De korting is van niet toepassing op Camping aan Boord reserveringen op de Ancona vaarroute gedurende de volgende periode: Ancona-Griekenland 01 juli t/m 15 augustus 2017 en Griekenland-Ancona 01 augustus t/m 15 september 2017.
• Tenminste één lid van de betreffende automobiel/camping club dient met het voertuig te reizen en zal worden verzocht de lidmaatschapskaart te tonen bij de check-in.
• Beperkte beschikbaarheid.

Kortingen zijn niet van toepassing op brandstoftoeslagen en tarieven voor het vervoer van huisdieren. (Brandstoftoeslag: 5€ per persoon/voertuig per route (Ancona), 3€ per persoon/voertuig per route (Bari), 10€ per persoon/voertuig per route (Venice)).

bevalt deze aanbieding? Geef het door aan je vrienden

Soortgelijke Aanbiedingen

Anek-Superfast 2020 – Automobielclub Korting

Anek-Superfast – Automobielclub Korting Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw fer...

Meer aanbiedigen van Anek – Superfast Ferries

Anek-Superfast 2020 Vroegboekkorting – 20 % K...

Anek-Superfast Vroegboekkorting – Bespaar 20 % ! Een goede voorbereiding is altijd lonend! Dit geldt ook wanneer u met Anek-Superfast reist&...

Anek-Superfast 2020 – Camping aan Boord...

Anek-Superfast – Camping aan Boord Gaat u op reis met uw camper/caravan? Kies dan Anek-Superfast voor uw overtocht van Italië naar Griekenla...

Anek-Superfast 2020 – Automobielclub Korting...

Anek-Superfast – Automobielclub Korting Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw fer...

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Anek – Superfast Ferries › › ›