• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Anek-Superfast 2022 – Automobielclub Korting

Anek Superfast Ferries - info & foto18-01-2022

Anek-Superfast Ferries Automobielclub KortingAnek-Superfast – Automobielclub Korting

Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw ferry reis van Italië naar Griekenland besparen.
Reis eenvoudig en veilig met uw auto en bespaar geld.

Ook leden van ACE, FFCC, TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, CAMPER CLUB GREECE, PLEINAIR, AC CLUB, VIAGGIARE IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN & CAMPER FRIENDS, FICM FEDERATION (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM of LNMC hebben recht op deze geweldige korting!

Wacht niet langer en boek nu!


Boek Nu
Algemene Voorwaarden

• 25% korting op alle voertuigcategorieën voor leden van specifieke automobiel- en camping clubs / verenigingen. Korting is alleen van toepassing op het voertuigentarief.

• De korting is niet cumulatief met de aanbiedingen Vrienden&Familie en Slaapstoel/Dek. Slechts één korting geldt, die met het hoogste percentage.
• De korting is van niet toepassing op Camping aan Boord reserveringen op de Ancona vaarroute gedurende de volgende periode: Ancona-Griekenland 01 juli t/m 15 augustus 2017 en Griekenland-Ancona 01 augustus t/m 15 september 2017.
• Tenminste één lid van de betreffende automobiel/camping club dient met het voertuig te reizen en zal worden verzocht de lidmaatschapskaart te tonen bij de check-in.
• Beperkte beschikbaarheid.

bevalt deze aanbieding? Geef het door aan je vrienden

Meer aanbiedigen van Anek – Superfast Ferries

Anek-Superfast 2022 – Camping aan Boord...

Anek-Superfast – Camping aan Boord Gaat u op reis met uw camper/caravan? Kies dan Anek-Superfast voor uw overtocht van Italië naar Griekenla...

Anek-Superfast Ferries 2022 – Retourboekkortin...

Anek-Superfast Ferries Retourboekkorting U heeft recht op 30% korting op alle routes tussen Italië en Griekenland wanneer u met Anek-Superfa...

Anek-Superfast 2022 – Familie- en Vriendenkort...

Anek-Superfast- Familie & Vrienden Korting Wilt u en uw gezin genieten van het comfort van een cabine aan boord van de ANEK-SUPERFAST sc...

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Anek – Superfast Ferries › › ›