• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Over ons

Welkom op Ferries-Booking.com, de website die alle ferry routes in het Middellandse Zeegebied aanbiedt, de prijzen vergelijkt tussen alle veermaatschappijen en de beste prijs voor uw reis eenvoudig en zonder moeite vindt!

Wie zijn we

Onze ervaring in het toerisme is in 1964 begonnen. We ‘verplaatsten’ onze activiteit online in 1995, en specialiseerden ons in Online Ferry Bookings voor de Italië-Griekenland routes en de routes naar de Griekse eilanden. Onze website Greekferries.gr, het electronische hoofdstuk van onze carrière, was op veel fronten een voorloper en heeft vele successen gekend in de loop der jaren.

Wij waren 15 jaar (1994-2008) de General Sales Agent van Superfast Ferries op Kreta, terwijl Minoan Lines ons 4 achteréénvolgende jaren (2008-2011) heft bekroond als “Top Sales Sales Associate’ voor ticketverkoop op de internationale routes voor individuele passagiers en voertuigen.

Na een hoop plannen en hard werk, breiden we in 2012 onze ervaring en deskundigheid uit naar alle routes in het Middellandse Zeegebied met Ferries-Booking.com.

Wat bieden we aan

Afgezien van de mogelijkheid om uw reservering online te maken, garanderen wij dat ons online boekingssysteem u zal helpen de beste oplossing te vinden voor uw reis in zo min mogelijk tijd!

We vergelijken alle veermaatschappijen per route, alle vertrek-en aankomsttijden, alle prijzen en berekenen uiteraard alle mogelijke aanbiedingen en kortingen op basis van uw reisgegevens. Met andere woorden, wij bieden maatwerk voor uw reservering!

Kies ervoor uw reservering te maken in één van de 7 talen (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands of Grieks) in de wetenschap dat onze ervaren meertalige medewerkers u zullen assisteren voor, tijdens en na uw reis.

Ons doel

Vanaf het begin is de doelstelling van ons bedrijf om hoogwaardige diensten en directe assistentie te bieden en vooral om in de behoeften onze klanten te voorzien. Wij danken al ons succes tot nu toe aanhet vertrouwen en de voorkeur die u hebt ons getoond en beloven onze service te blijven verbeteren.