• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Porto Torres

Ferry Porto Torres

Ferry Porto Torres. Ferries van en naar Porto Torres.

Informatie over Porto Torres ferries, haven informatie beschikbare veerverbindingen met de Porto Torres ferry, prijsvergelijking en online boeking.

Porto Torres is een havenstad op het eiland Sardinië in de provincie Sassari en ligt aan de Golf van Asinara. De stad is een belangrijke haven voor passagiers- en goederenvervoer en verbindt Sardinië door seizoensgebonden veerverbindingen met Civitavecchia in Italië en Barcelona in Spanje.

Ferry Porto Torres online boeken en besparen


Boek nu uw Porto Torres ferry online en profiteer van de aanbiedingen op de Porto Torres-Italië route en de Porto Torres-Spanje route. De ferry Porto Torres (van en naar Porto Torres op Sardinië) wordt door de veermaatschappij Grimaldi Lines uitgevoerd.

Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.
Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Porto Torres ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Ferry verbindingen van / naar Porto Torres


Een Sardinië ferry van of naar de gewenste aankomst- of vertrekhaven. Kiest u de gewenste veerverbinding en u krijgt gedetailleerde informatie over de betreffende route:

Ferry Porto Torres Sardinië. Veerverbindingen tussen Porto Torres in Sardinië en havens in Italië en Spanje. Ferries naar Barcelona en Civitavecchia.

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Sardinië?

Alle benodigde informatie over beschikbare ferries, veerverbindingen en actuele aanbiedingen op de gewenste Porto Torres route vindt u hier:

Een overzicht naar meer veerverbindingen van en naar Sardinië vindt u onder: Feries naar Sardinië.

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Griekenland, Malta, Sicilië en andere havens vindt u onder ferry havens.