• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Malta (Valetta) - Salerno

Ferry van Malta (Valetta) naar Salerno, online boeken

Ferry Malta Salerno. Boek uw ferry van Malta naar Salerno online en profiteer van alle aanbiedingen op de Malta – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Salerno op de modernste ferries van Grimaldi Lines op de Middellandse Zee.

Ferry Malta Salerno goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Malta – Salerno te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Malta – Salerno route.

Havens op de Malta / Salerno route


Zoekt u informatie over de haven van Malta of de haven in Salerno?

Alle Informatie over ferry Malta / Salerno, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Malta – Salerno Route


De veerverbinding van Malta naar Salernobehoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Malta – Salerno route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Malta Salerno. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Malta – Salerno ferryverbinding.