• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Durres naar Bari

Ferry van Durres naar Bari, online boeken

Ferry Durres Bari. Ferries Durres naar Bari. Super moderne ferries brengen u snel en veilig van Durres naar Bari. Boek uw ferry ticket en profiteer van de huidige aanbiedingen op de Albanië-Italië route. Geniet van een plezierige en ontspannende overtocht naar Bari op de veerboten van Anek Lines of Ventouris Ferries.

Durres naar Bari – Boek uw tickets online bespaar geld


Met onze nieuw ontwikkelde zoekoptie kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid bekijken in real-time en online boeken.

Om uw ferry van Durres naar Bari te boeken, kunt u simpelweg ons prijsvergelijking systeem raadplegen. Alle ferrymaatschappijen die actief zijn op de gewenste reisdatum staan aangegeven per prijs en u kunt ofwel kiezen voor de beste aanbieding of voor uw favoriete ferry bedrijf. Het zoeken vindt plaats in real-time en omvat alle huidige schema’s en prijzen tussen alle ferries op de route Durres naar Bari.

Ferry ports on the Durres / Bari route


Bent u op zoek naar de haven in Durres of de haven in Bari?

Om informatie over ferries Durres/Bari, ferrymaatschappijen en ferry verbindingen, evenals haven informatie en informatie over uw reis te vinden, klik op de betreffende haven link:

Ferry Durres Bari | Ferry routes


Durres naar Bari is een zeer druk bevaarde route van Albanië naar Italië die wordt bevaren door de volgende veermaatschappijen:

Camping on Board

Ventouris Ferries bidet de Camping on board service op de route Durres – Bari.

Route Durres – Bari | Nieuwe ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor ferries van Durres naar Bari. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Durres – Bari ferry.

– Momenteel zijn geen aanbiedingen beschikbaar