• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Corfu naar Venetië

Ferry van Corfu naar Venetië, online boeken

Ferry Corfu Venetië. Boek uw ferry van Corfu naar Venetië online en profiteer van alle aanbiedingen op de Griekenland – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Venetië op de modernste ferries van de Adriatische Zee.

Ferry Corfu Venetië goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Corfu-Venetië te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Corfu-Venetië route.

Havens op de Corfu / Venetië route


Zoekt u informatie over de haven van Corfu of de haven in Venetië ?

Alle Informatie over ferry Corfu / Venetië , beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Corfu – Venetië Route


De veerverbinding van Corfu naar Venetië behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Corfu begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Venetië tussen 12:00 en 19:00 uur vanuit de haven van Corfu.

Camping an Board

De veermaatschappij Endeavor Lines biedtop het traject van Corfu naar Venetië het, bij kampeerders geliefde, “Camping on Board” aan.

Corfu – Venetië route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Corfu Venetië. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Corfu – Venetië ferryverbinding.