• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Corfu naar Bari

Ferry van Corfu naar Bari, online boeken

Ferry Corfu Bari. Boek uw ferry van Corfu naar Bari online en profiteer van alle aanbiedingen op de Griekenland – Italië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Bari op de modernste ferries van de Adriatische Zee.

Ferry Corfu Bari goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Corfu-Bari te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Corfu-Bari route.

Havens op de Corfu / Bari route


Zoekt u informatie over de haven van Corfu of de haven in Bari?

Alle Informatie over ferry Corfu / Bari, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Corfu – Bari Route


De veerverbinding van Corfu naar Bari behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Griekenland naar Italië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Corfu begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Bari tussen 18:00 en 21:00 uur vanuit de haven van Corfu.

Camping an Board

De veermaatschappij Ventouris Ferries en Superfast Ferries biedt op het traject van Corfu naar Bari het ,bij kampeerders geliefde, “Camping on Board” aan.

Corfu – Bari route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Corfu Bari. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Corfu – Bari ferryverbinding.

Ferry van Corfu naar Bari: Laatste Ferry Aanbiedingen