• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Venetië naar Corfu

Ferry van Venetië naar Corfu, online boeken

Ferry Venetië Corfu. Eén van de meest geliefde ferryroutes naar Griekenland is die van Venetië naar Corfu. Boek online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Griekenland route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Corfu. De ferries van Anek Lines brengen u snel en veilig naar uw geliefde vakantiebestemming Corfu.

Ferry Venetië Corfu goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Venetië-Corfu te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Venetië-Corfu route.

Havens op de Venetië/ Corfu route


Zoekt u informatie over de haven van Venetië of de haven in Corfu?

Alle Informatie over ferry Venetië / Corfu, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Venetië – Corfu Route


De veerverbinding van Venetië naar Corfu behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Griekenlanden wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Venetië begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Corfu tussen 12:00 en 19:00 uur vanuit de haven van Venetië.

Camping an Board

De veermaatschappij Anek Lines biedt op het traject van Venetië naar Corfu “Camping on Board” aan.

Venetië – Corfu route | actuele ferry aanbiedingenAanbiedingen voor de ferries Venetië Corfu.
Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Venetië – Corfu ferryverbinding.