• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Bari naar Patras

Ferry van Bari naar Patras, online boeken

Ferry Bari Patras. Boek uw ferry van Bari naar Patras online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Griekenland route. De moderne ferries van Superfast Ferries brengen u snel en veilig naar uw vakantiebestemming.

Ferry Bari Patras goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Bari-Patras te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Bari-Patras route.

Havens op de Bari/Patras route


Zoekt u informatie over de haven van Bari of de haven in Patras?

Alle Informatie over ferry Bari / Patras, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link::

Ferries op de Bari – Patras Route


De veerverbinding van Bari naar Patras behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Griekenlanden wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Bari begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Patras tussen 18:00 en 21:00 uur vanuit de haven van Bari.

Camping an Board

De veermaatschappij Superfast Ferries biedt op het traject van Bari naar Patras “Camping on Board” aan.

Bari – Patras route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Bari Patras. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Bari – Patras ferryverbinding.