• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Brindisi naar Vlora

Ferry van Brindisi naar Vlora

Ferry Brindisi – Vlora. Boek uw ferry van Brindisi naar Vlora online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Albanië route. Beleef een aangename en ontspannen overtocht naar Durres op de ferries van Agoudimos Lines.

Ferry Brindisi Vlora goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online reserveren.

Om uw ferry Brindisi-Vlora te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken.. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Bari-Durres route.

Havens op de Brindisi / Vlora route


Zoekt u informatie over de haven van Brindisi of de haven in Vlores?

Alle Informatie over ferry Brindisi / Vlora, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Brindisi – Vlora Route


De veerverbinding van Brindisi naar Vlora behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Albanië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Brindisi begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Vlora tussen 22:00 en 24:00 uur vanuit de haven van Brindisi.

Camping an Board

De veermaatschappij Agoudimos Lines Ferries biedt op het traject van Brindisi naar Vlora “Camping on Board” aan.

Brindisi – Vlora route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Brindisi – Vlora. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Brindisi-Vlora ferryverbinding.