• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry van Bari naar Durres

Ferry van Bari naar Durres, online boeken

Ferry Bari Durres. Boek uw ferry van Bari naar Durres online en profiteer van alle aanbiedingen op de Italië-Albanië route. Geniet van een aangename en ontspannen overtocht naar Durres op de ferries van Anek Lines of Ventouris Ferries.

Ferry Bari Durres goedkoop online boeken


Met de door ons ontwikkelde prijsvinder kunt u ferry prijzen en beschikbaarheid realtime nakijken en direkt online boeken.

Om uw ferry Bari-Durres te boeken, kunt u gewoon het prijsvergelijkingssysteem rechts gebruiken. Alle veermaatschappijen die op uw gewenste reisdata varen, worden naar prijs vermeld en u kunt of de goedkoopste tickets of uw lievelings veermaatschappij kiezen. De zoekopdracht gebeurt in realtime en omvat alle aktuele dienstregelingen en prijzen van alle veermaatschappijen op de Bari-Durres route.

Havens op de Bari/ Durres route


Zoekt u informatie over de haven van Bari of de haven in Durres?

Alle Informatie over ferry Bari / Durres, beschikbare veermaatschappijen alsmede informatie over veermaatschappijen en veerverbindingen als ook informatie over de havens zoals aanrijroutes vindt u onder de betreffende haven link:

Ferries op de Bari – Durres Route


De veerverbinding van Bari naar Durres behoort tot één van de meest bevaren routes op het traject van Italië naar Albanië en wordt door de volgende maatschappijen bevaren:

Vertrektijden en inschepen

Het inschepen in de haven van Bari begint in de regel 2 uur voor de officiële vertrektijd. Afhankelijk van de betreffende veermaatschappij, vertrekken de ferries naar Durres tussen 20:00 en 24:00 uur vanuit de haven van Bari.

Camping an Board

De veermaatschappij Ventouris Ferries biedt op het traject van Bari naar Durres “Camping on Board” aan.

Bari – Durres route | actuele ferry aanbiedingen


Aanbiedingen voor de ferries Bari Durres. Boek nu en profiteer van de speciale aanbiedingen op de Bari – Durres ferryverbinding.