• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
 • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ventouris Ferries Termen & Voorwaarden

Kinderen

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis als zij geen bed of zitplaats bezetten. Kinderen vanaf 4 tot 12 jaar krijgen 50% korting op het basistarief. (enkele reis en retour).

Kortingen

 • Studenten met studentenkaart en jongeren vanaf 13 tot 18 jaar hebben, in de volgende categorieën AB, B, BB, S & Y, 50% korting op het basistarief.
 • Leden van een ambassade / NATO / E.E.C. en hun familieleden krijgen 20% korting. Dit geldt ook voor begeleide auto tarieven.
 • De prijzen die in de terugreiskolom vermeldt staan, zijn inclusief de terugreiskorting. De korting is alleen geldig als de heenreis en terugreis op het zelfde moment geboekt worden en is geldig ongeacht vanuit welke haven het vertrek is.
 • Raadpleeg GreekFerries Club voor speciale groepsprijzen. Attentie: Over kortingen kan niet gediscusseerd worden.

Inscheping

Passagiers met bevestigde reserveringen dienen zich minimaal 2 uur voor vertrek te melden bij de kantoren van de havenagenten. Ventouris Lines heeft het recht om de reservering, na het sluiten van het check-in kantoor, te annuleren, wat in dat geval geen restitutie betekend. Degene die per camper, caravan of trailer reist dient 3 uur voor vertrek in te checken. Vertraging van een camper kan tot gevolg hebben dat die niet meer wordt toegelaten op het open dek. Alle passagiers dienen geldige reisdocumenten bij zich te hebben.

Open terugreistickets

Open terugreistickets zijn gedurende 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgave. Passagiers met een open terugreisticket dienen hun terugreis minstens 1 week voor de terugreisdatum, bij de havenagenten of bij Ventouris Lines, vast te leggen. Ventouris Lines kan geen reserveringen garanderen en dult geen verantwoordelijkheid als de passagier niet vervoerd kan worden. Het terugreistarief is overeenkomstig met
de periode waarin de passagier reist en enig verschil met het vooruitbetaalde bedrag dient in de haven bij het inchecken betaald te worden.

Annuleringen

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Verloren tickets

In het geval van het verlies van het ticket dient de passagier GreekFerries Club onmiddelijk op de hoogte te brengen. De passagier dient voor een nieuw ticket te betalen. Restitutie vindt na 12 maanden plaats als blijkt dat het ticket niet gebruikt is. Attentie: Tickets zijn vanaf de datum van ticketuitgave gedurende 1 jaar geldig en alleen in de haven welke op het ticket vermeld staat.

Disembarkation

Als de passagier weigert om in de geboekte haven van aankomst uit te schepen, dan dient de passagier het verschil in prijs te betalen. Ventouris Ferries heeft het recht om het totale betaalde bedrag vast te houden als de passagier besluit om in een haven voor zijn eindhaven van boord te gaan. Tenzij de onderbreking vanwege ziekte, ongeluk of onmacht is.

Informatie

 • Ontbijt, lunch en diner zijn niet inclusief de ticketprijs.
 • Bij singlegebruik van een hut wordt er 50% van elke ongebruikt bed in rekening gebracht.
 • Huisdieren reizen gratis en zijn niet toegestaan in de hutten, restaurants en bars van het schip.
 • Vanwege veiligheidsredenen zijn passagiers met een kamperen aan boord arragement, niet bevoegd om te koken of gas of vuur aan boord te gebruiken.
 • De maatschappij zal niet aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot het verliezen van geld of bezittingen die in de auto, bagage, gemeenschappelijke ruimtes of hutten lagen. Passagiers mogen cash en bezittingen in het purserskantoor in bewaring geven.
 • Bussen die minder dan 50% bezet zijn worden berekend als vrachtwagens.
 • Vrachtwagenprijzen en/of plaats reserveringen zijn verkrijgbaar bij het hoofdkantoor van Ventouris Ferries of bij het lokale inschepingskantoor van Ventouris Ferries.

Bestemmingen & Prijzen

Ventouris Lines is verplicht om zich zo goed mogelijk aan het bestemmingsschema te houden. In het geval
van verhoging van de brandstofkosten, schommeling van de koers of andere onvoorzienbare omstandigheden, heeft Ventouris Ferries echter het recht om vertrektijden en tarieven zonder aankondiging te wijzigen.