• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Golden Star Ferries Termen & Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Open retour tickets

Open retour tickets kunnen kosteloos worden geannuleerd wanneer ze in eerste instantie zijn uitgegeven met een open retour. Wanneer ze later zijn omgezet in open retour kunnen ze worden geannuleerd met 50% annuleringskosten.

Ticket verandering

Ticket verandering betekent het veranderen van de vertrekdatum of upgraden van de accommodatie categorie. Verandering van de route (bijvoorbeeld Rafina – Mykonos in Andros – Mykonos) en wijzigingen in de  namen van de passagiers noopt tot annulering van de oorspronkelijke tickets (zie annuleringsvoorwaarden van het bedrijf) en de aankoop van nieuwe tickets.

ATTENTIE! Indien passagier de tickets in zijn / haar handen heeft,  dient hij / zij de oorspronkelijke tickets naar het boekingskantoor te sturen om te worden vervangen door de nieuwe tickets.

Ticket verlies

Bij verlies van het ticket, zal de passagier nieuwe tickets moeten kopen om te reizen. Vervolgens moet de passagier de onderneming schriftelijk in kennis stellen, met vermelding van alle details van het verloren ticket (vertrekdatum, route, ticket nummer), alsmede het nummer van het nieuw gekochte ticket en fotokopie.
Als bij controle van de administratie van de veermaatschappij blijkt, dat het ticket drie maanden na de geplande reis niet gebruikt is, heeft de passagier recht op een gratis ticket van gelijke waarde met het verloren ticket.
Als bij controle van de administratie van de veermaatschappij blijkt dat het ticket niet  is omgezet in een open ticket of er niet mee is gereisd, zal het bedrijf deze vervangen door een gratis ticket voor dezelfde route en accommodatie categorie als het verlorene. De aangifte van verlies dient te worden ingevuld of per fax naar het hoofdkantoor van het bedrijf te worden gestuurd.

Vertraging of annulering van de route

Vertraging van vertrek: Passagiers en voertuigen kunnen inschepen zonder wijziging van hun tickets.
Annulering van de route: De tickets voor het geannuleerde route zijn niet geldig en moet worden vervangen voor de eerst volgende beschikbare route, op voorwaarde dat er beschikbaarheid is.
LET OP: Als de vertraging of annulering van een ferry route te wijten is aan overmacht (bv. slecht weer), worden de passagiers verzocht contact op te nemen met het havenkantoor van de veermaatschappij om te worden geïnformeerd over de nieuwe vertrektijd.

Open tickets
Open tickets zijn tot een jaar na de uitgiftedatum geldig. Het is niet mogelijk met open tickets te reizen. Ze dienen te worden vervangen door nieuwe tickets met de specifieke vertrekdatum.