• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Fast Ferries Termen & Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Open retour tickets

Tickets kunnen worden omgezet in “open tickets” tot 2 uur voor de geplande vertrektijd. Nadat de tickets zijn omgezet in “open tickets” kunnen ze niet worden geannuleerd.

Ticket wijziging

Ticket wijziging betekent het veranderen van de vertrekdatum of upgraden van de accommodatie categorie. In het geval de waarde van het nieuwe ticket lager is, heeft de passagier geen recht op restitutie. Wijzigingen in de  namen van de passagiers noopt tot annulering van de oorspronkelijke tickets (zie annuleringsvoorwaarden van het bedrijf) en de aankoop van nieuwe tickets.

ATTENTIE! Indien passagier de tickets in zijn / haar handen heeft,  dient hij / zij de oorspronkelijke tickets naar het boekingskantoor te sturen om te worden vervangen door de nieuwe tickets.

Ticket verlies

Bij verlies van ticket, moet de passagier het bedrijf te informeren voor het vertrek. Nieuwe tickets moeten worden gekocht voor de reis. Het bedrijf zal controleren of het ticket niet is gebruikt door de passagier en als dit niet het geval is, tot 1 jaar na de geplande reis, heeft de passagier recht op een gratis ticket van gelijke waarde met het verlorene.

Vertraging of annulering van de route

Vertraging van vertrek: Passagiers en voertuigen kunnen inschepen zonder wijziging van hun tickets.
Annulering van de route: De tickets voor het geannuleerde route zijn niet geldig en moet worden vervangen voor de eerst volgende beschikbare route, op voorwaarde dat er beschikbaarheid is.

LET OP: Als de vertraging of annulering van een ferry route te wijten is aan overmacht (bv. slecht weer), worden de passagiers verzocht contact op te nemen met het havenkantoor van de veermaatschappij om te worden geïnformeerd over de nieuwe vertrektijd.

Open tickets

“Open “tickets zijn een jaar vanaf de datum van afgifte geldig. Het is niet mogelijk met open tickets te reizen. Het originele ticket moet worden vervangen door een nieuw ticket alvorens in te schepen. Indien de tarieven zijn gestegen door de datumverandering zal het prijsverschil moeten worden betaald. In het geval dat de waarde is verminderd, heeft de passagier geen recht op restitutie.