• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

European Seaways Termen & Voorwaarden

Reserveringen

U kunt uw reservering via onze reisagent, onze hoofdkantoren of havenkantoor maken. Betreft de SOLAS richtlijnen zijn de volgende gegevens nodig voor het maken van reserveringen en ticketuitgave: naam, achternaam, geslacht, geboortedatum, nationaliteit en tevens voertuigcategorie en kenteken. Passagiers die geen lid zijn van de EU dienen ook hun pasportnummer door te geven.

Kinderen

Kinderen onder de 4 jaar reizen gratis wanneer zij geen eigen zitplaats of slaapplaats hebben. Kinderen
tussen de 4 jaar oud komen in aanmerking tot 50% korting in alle accommodatiecategorieën voor zowel enkele reis reserveringen als retourreserveringen.

Kortingen

  • Korting op de terugreis wanneer de heenreis en terugreis op hetzelfde moment geboekt worden. De korting wordt in “terugreis” column van de prijscatalogus vermeld.
  • De terugreisprijzen zijn gebaseerd op de route die voor de terugreis is geselecteerd.
  • OPMERKING: Kortingen zijn niet cumulatief. Enkel én korting, de voordeligste, kan worden toegepast.

Inschepingsprocedure

Passagiers met een bevestigde reservering worden vriendelijk verzocht om minimaal 2 uur voor vertrek in te checken. Het inchecken stopt ongeveer 20 minuten voor vertrek van de veerboot. Vanaf dat moment heeft de veermaatschappij het recht om de reservering, van passagiers die nog niet hebben ingecheckt, te annuleren. Deze passagiers hebben geen recht op restitutie.

Tickets met open terugreisdatum

Tickets met open terugreisdatum zijn vanaf de datum van uitgave én jaar geldig en worden berekend naar aanleiding van de laagseizoentarieven. Passagiers met open tickets worden verzocht hun reisdatum zo snel mogelijk vast te leggen bij een European Seaways kantoor. De veermaatschappij biedt geen garantie voor beschikbaarheid op de gewenste reisdatum.

Annuleringen

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Loss of tickets

Passengers that have lost their tickets are obliged to inform their travel agent or the ferry company as soon as possible. ? new ticket must be bought to replace the lost ones. A refund of the lost ticket is approved by the ferry company only if at the end of the year the ticket has not been used.

Notice

Met betrekking tot de annuleringsvergoeding zoals hierboven vermeldt, berekent onze reisorganisatie
10% reserveringskosten van het terugbetaalde bedrag.

Verlies van tickets

Passagiers die hun tickets verliezen dienen Greekferries of veermaatschappij daarvan onmiddelijk op de hoogte te stellen. Er dient een nieuw ticket gekocht te worden als vervanging van de verloren tickets. Restitutie van de verloren tickets vindt enkel plaats als aan het eind van het jaar blijkt dat het verloren ticket niet is gebruikt.

Opmerking

Tickets gelden enkel voor de vertrekhaven die op het ticket staat vermeld. Voor wijzigingen in de reservering dienen passagiers contact op te nemen met het kantoor waar de tickets zijn uitgegeven of the veermaatschappij. Enige prijsverschil dient betaald te worden.

Verdere informatie

– Maaltijden zijn niet in de ticketprijs inbegrepen.
– Gebruik maken van een kabine met minder passagiers dan de kabine kan huisvesten, is mogelijk wanneer er voor ieder ongebruikt bed 50% van de standaardprijs betaald wordt.
– Huisdieren reizen gratis in kennels op het dek. Huisdieren zijn niet in gemeenschappelijke ruimtes en kabines toegestaan. De eigenaar van het huisdier is verantwoordelijk voor het eten en hygiene van zijn/haar huisdier.
– Voor al het vrachtvervoer – voertuigen die als vrachtwagen of touringcar vermeld staan- is er een speciale vrachttarief (voor informatie en reserveringen gelieve contact op te nemen met Greekferries Club of de veermaatschappij). Uit veiligheidsredenen is het koken en het gebruik van gas of andere kook- en verwarmingsapparatuur verboden. Passagiers worden verzocht hun baggage in hun voertuigen of in de baggage-opslagruimte in de garage te laten en enkel de noodzakelijke spullen mee te nemen. De veermaatschappij is niet aansprakelijk voor het verlies van geld of kostbaarheden die in de open bagageruimten of in de hutten zijn achtergelaten. De veermaatschappij raad aan om waardevollen spullen/geld in het purserskantoor achter te laten.

Dienstregeling en prijzen

Prijzen zijn in overeenstemming met de catalogues. EUROPEAN SEAWAYS streeft om de dienstregelingen, prijzen en voorwaarden zoals in de brochure staat vermeld na te komen. Zowel Greekferries Club als European Seaways zijn niet aansprakelijk in geval van onmacht (weersomstandigheden, staking, oorlog, technische problemen enz.). De veermaatschappij heeft het recht om de dienstregeling en tarieven te wijzigen wanneer dit nodig is, zonder voorafgaand bericht.