• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Dodekanisos Lines Termen & Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Open return tickets

Open retour tickets kunnen worden vervangen door een nieuw ticket van gelijke of hogere waarde. Omzetting naar een open retour kan elk moment voor vertrek worden gedaan. Open tickets zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van afgifte en kunnen niet worden geannuleerd.

Ticket wijziging

Ticket wijziging betekent het veranderen van de vertrekdatum of upgraden van de accommodatie categorie. In het geval de waarde van het nieuwe ticket lager is, heeft de passagier geen recht op restitutie. Wijzigingen in de namen van de passagiers noopt tot annulering van de oorspronkelijke tickets (zie annuleringsvoorwaarden van het bedrijf) en de aankoop van nieuwe tickets.

ATTENTIE! Indien passagier de tickets in zijn / haar handen heeft, dient hij / zij de oorspronkelijke tickets naar het boekingskantoor te sturen om te worden vervangen door de nieuwe tickets.

Ticket verlies

In het geval van een verloren ticket moet u:

a) onmiddellijk de kantoor waar de ticket werd uitgegeven of Aegeon Pelagos informeren en
b) een nieuw ticket moet worden gekocht.
Als bij controle van de administratie van de veermaatschappij blijkt, dat het ticket drie maanden na de geplande reis niet gebruikt is, heeft de passagier recht op een gratis ticket van gelijke waarde met het verloren ticket.

Vertraging of annulering van de route
Vertraging van vertrek: Passagiers en voertuigen kunnen inschepen zonder wijziging van hun tickets.
Annulering van de route: De tickets voor het geannuleerde route zijn niet geldig en moet worden vervangen voor de eerst volgende beschikbare route, op voorwaarde dat er beschikbaarheid is.

LET OP: Als de vertraging of annulering van een ferry route te wijten is aan overmacht (bv. slecht weer), worden de passagiers verzocht contact op te nemen met het havenkantoor van de veermaatschappij om te worden geïnformeerd over de nieuwe vertrektijd.