• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Blue Star Ferries Termen & Voorwaarden

Annulereringskosten

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag voor reserveringen van buitenlandse vaarroutes en 5% voor reserveringen van binnenlandse vaarroutes.

Open tickets

Open tickets kunnen worden geannuleerd zonder kosten als ze oorspronkelijk als open datum tickets zijn uitgegeven. Wanneer ze in open tickets zijn omgezet, wordt in geval van annulering 50% gerestitueerd.

Ticket verandering

Ticket verandering betekent wijziging van de reisdata, de route of upgrade van de categorie.

Verandering van de route (bijv.Piraeus-Mykonos – in Mykonos- Piraeus) of de naam van de reiziger vereist annulering van het originele ticket (zie de annuleringsvoorwaarden van de maatschappij) en aankoop van een nieuw ticket.

ATTENTIE!In het geval dat de passagier de tickets in zijn / haar handen heeft, dient hij / zij de oorspronkelijke tickets naar het boekingskantoor te sturen om te worden vervangen door de nieuwe tickets.

Ticket verlies

In geval van verlies van een ticket zal de passagier a) een nieuw ticket moeten kopen om te reizen b) hij / zij moet de onderneming schriftelijk op de hoogte brengen van alle gegevens van het verloren ticket (reisdatum, routes, ticketnummer ) alsmede het nummer van het nieuwe ticket.

Indien het ticket niet binnen 1 maand na de reisdatum als ‚gebruikt’ in de administratie van de veermaatschappij verschijnt, zal een gratis ticket van gelijke waarde als het verloren ticket worden aangeboden. De verklaring van verlies zal per fax worden verzonden naar 210-8919019, Customer Service & Loyalty.

Vertraging of annulering van de route

  • Vertraging van vertrek: Passagiers en voertuigen kunnen inschepen zonder wijziging van hun tickets.
  • Annulering van de route: De tickets voor het geannuleerde route zijn niet geldig en moet worden vervangen voor de eerst volgende beschikbare route, op voorwaarde dat er beschikbaarheid is.
  • LET OP: Als de vertraging of annulering van een ferry route te wijten is aan overmacht (bv. slecht weer), worden de passagiers verzocht contact op te nemen met het havenkantoor van de veermaatschappij om te worden geïnformeerd over de nieuwe vertrektijd..

Open tickets

  • Open tickets zijn niet geldig om mee in te schepen, tenzij de vertrekdatum wordt bevestigd en een instapkaart is afgegeven. Tickets zijn geldig voor onbepaalde tijd.
  • Tijdens het instappen, moet het originele ticket en de instapkaart worden voorgelegd aan de Chief Purser die de controle uitvoert.