• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Agoudimos Lines Termen & Voorwaarden

Maaltijden

Zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het schip is uitgerust met een zelfbedieningsrestaurant, restaurant, snack-bar en belastingvrije winkels.

Verlaagde tarieven

Slechts én kind (tot 4 jaar) per familie reist gratis (hij/zij heeft geen recht op een eigen bed of zitplaats aan boord). Kinderen tot 12 jaar hebben 50% korting op de standaardtarieven.

Open terugreistickets

Open terugreistickets zijn geldig voor het jaar van uitgave. Passagiers met een open terugreisticket dienen hun terugreisreservering, vooral in juli en augustus, vooraf te maken, daar er geen garantie of verantwoordelijkheid voor beschikbaarheid gegeven kan worden.

Annuleringen en restituties

U vindt de annuleringsvoorwaarden van de veermaatschappij onder Wijzigingen & Annuleringen op onze “Klantenservice” pagina’s

In aanvulling op de annuleringskosten van de veermaatschappij, berekent Greekferries Club NV een vergoeding van 10% over het te restitueren bedrag.

Verlies van ticket

Het verlies van tickets dient onmiddelijk, met alle details: namen passagiers, datum van uitgave, enz., gemeld te worden aan het agentschap die het ticket heeft uitgegeven. Vervanging van het ticket kan niet zonder betaling plaatsvinden. Restitutie vindt na 6 maanden plaats, indien het verloren ticket niet gebruikt is.

Huisdieren

Voor huisdieren worden kennels op het dek beschikbaar gesteld. Het is niet toegestaan de dieren mee naar binnen te nemen (in cabines en openbare ruimtes). Eigenaars zijn verantwoordelijk voor de maaltijden en de hygiene en moeten in het bezit zijn van een geldig EU-dierenpaspoort voor hun huisdier.

Dienstregeling

Alle vertrektijden zijn in lokale tijd aangeduid.

Wijzigingen

Het vertrekschema kan gewijzigd of geannulleerd worden zonder mededeling vooraf. In dat geval, zorgt de maatschappij voor ander vervoer of, in het geval dit niet mogelijk is, wordt het ticket volledig terugbetaald. De maatschappij accepteerd geen andere eisen.

Inschepingsprocedure

Passagiers met een geboekt ticket, met of zonder auto, dienen zich minstens 3 uur voor vertrek van het schip te melden bij de havenagenten van de maatschappij. Anders kan de reservering geannulleerd worden en worden de vrijgekomen plaatsen aan passagiers op de wachtlijst gegeven.

Garage

Tijdens de overtocht is het niet toegestaan om naar uw voertuig te gaan, maar in noodgevallen kunt u contact opnemen met het purserskantoor.

De maatschappij heeft het recht om een ‘bunkertoeslag’ toe te voegen, die tijdens de inscheping betaald dient te worden.