50 JAAR

FERRY SERVICES
IN GRIEKENLAND

Met slechts één zoekopdracht!

Enkele reis, retour, meerdere routes

2e Route

3e Route

4e Route

Voeg toe - Verwijder
ROUTES

ZANTE EILAND

ONTDEK STRANDEN

CARETTA CARETTA

RUSTIGE BESTEMMING

Hoe kom je op Zante

Zakynthos is het hele jaar door dagelijks met de ferry verbonden met de haven van Killini en deze route is de gemakkelijkste manier om vanuit Athene en de Peloponnesos naar Zakynthos te komen. Tijdens de zomermaanden is de verbinding van Killini naar Zakynthos zeer regelmatig en kunnen de veerbootschema's oplopen tot 10 per dag. De duur van de reis Killini - Zakynthos is ongeveer 1 uur.

Zante Stranden

Zakynthos staat bekend om het kristalheldere blauwe water, de witte stranden, de grotten en de indrukwekkende zeebodem. Het eiland is een paradijs voor de liefhebbers van scuba diving en vele toeristenbureaus op het eiland organiseren dagelijkse cruises die de bezoekers de mogelijkheid geven om in verborgen baaien en in zeegrotten te zwemmen.

Een lijst met de beste stranden van Zakynthos:

Wat te doen in Zante

In de afgelopen jaren, is Zakynthos uitgegroeid tot een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Griekenland. Naast een prachtig eiland met schitterende stranden, biedt het veel mogelijkheden voor verschillende activiteiten, entertainment, nachtleven, watersporten en excursies.

In de stad Zakynthos vindt u naast mogelijkheden voor entertainment, vele bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn. Het neoklassieke gebouw van het Mausoleum van Solomos-Kalvos de beroemde inwoner van het eiland, evenals de katholieke kerk van Saint Marcus met de traditionele klokkentoren. Het winkelgebied van de stad bevindt zich onder de traditionele Venetiaanse bogen. Net buiten de stad bevindt zich het plaatsje Bochali met een panoramisch uitzicht over de hele stad en de Ionische Zee.

Een zeer specifiek gegeven is, dat het eiland Zakynthos een paradijs is voor de onechte karetschildpad, de zogenaamde Caretta caretta en op verschillende (gedeeltelijk beschermde) stranden leggen ze hun eieren.