• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
 • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Laatste Ferry Aanbiedingen

Minoan Lines 2020 Vroegboekkorting

Minoan Lines Vroegboekkorting – Bespaar 20% ! Boek uw ferry tickets vroegtijdig en bespaar 20% op de ticketkosten. De korting is geldig op zowel de Ancona als de Venetië route, voor enkele en retourreizen. Indien gewenst kunt u ook twee routes combineren, bijvoorbeeld Venetië – Igoumenitsa – Ancona. Ongeacht of u alleen reist of met uw familie en vrienden, aan dek of in een cabine…..met of zonder voertuig in elke voertuigcategorie, campers en caravans inbegrepen: U heeft recht op deze korting! De vroegboekkorting kan worden gecombineerd met andere kortingen en wordt doorberekend over alle accommodatie- en voertuigcategorieën.

Algemene Voorwaarden

• Geldig voor enkele en retourreizen.
• Tickets dienen binnen 15 dagen te worden uitgegeven.
• Cumulatief met alle andere kortingen en aanbiedingen.
• Geldig voor reisdatums tot 15.01.2021
• Geldig voor alle passagiers categorieën en privé-voertuigen.Cumulatief met alle andere kortingen van het standaard commerciële beleid voor 2020.
• De Vroegboekkorting is geldig t/m 29/02/2020.
• Beperkte beschikbaarheid.
• Na ticketuitgifte is annuleren niet mogelijk.

Reserveringen met Vroegboekkorting kunnen niet worden geannuleerd. Van tickets die met Vroegboekkorting zijn uitgegeven kan wel de reisdatum worden gewijzigd of de tickets kunnen worden omgezet in open datum tickets. Wanneer de reisdata van tickets met Vroegboekkorting zijn gewijzigd, dan is de Vroegboekkorting niet langer geldig en zal het het prijsverschil tussen de vroegboekprijs en de catalogusprijs dienen te worden bijbetaald.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 Vroegboekkorting – 20 % Korting

Anek-Superfast Vroegboekkorting – Bespaar 20 % ! Een goede voorbereiding is altijd lonend! Dit geldt ook wanneer u met Anek-Superfast reist..... boek tijdig uw tickets en bespaar 20 % op de ticketkosten. Ongeacht uw leeftijd, reisdata of gewenste accommodatiecategorie, u komt in aanmerking voor de vroegboekkorting. Profiteer van deze aanbieding en reis met uw voertuig, want de korting geldt ook voor voertuigen tot 6 meter lang en 2 meter hoog. Een extra voordeel is dat deze aanbieding ook kan worden gecombineerd met andere kortingen!

Algemene Voorwaarden

Boekingsperiode: Tot en met 29/02/2020
Geldig voor enkele en retourreizen: tussen 01.01.2019 - 31.12.2020
Bevestiging reservering & ticketuitgifte: Tot en met 29.02.2020

Ancona: de 20% Vroegboekkorting geldt voor alle categorieën passagiers, auto's, auto's met imperiaal, voertuigen met een lengte tot 6 meter en een hoogte tot 2 meter, aanhangwagens met een lengte van maximaal 2,50 meter en een hoogte van 2 meter en voor motorfietsen. Dit geldt niet voor boekingen met andere voertuigcategorieën alsmede voor boekingen met Camping aan boord.

Bari en Venetië: de korting van 20% vroegboekkorting geldt voor alle categorieën van passagiers- en voertuigentarieven en voor Camping on Board.
• Wanneer de tickets zijn uitgegeven is het wèl mogelijk de reservering te wijzigen, maar NIET te ANNULEREN (gedeeltelijk en/of in zijn geheel). Voor wijzigingen na 29.02.2020 wordt het verschil tussen de vroegboekkortingsprijs en de 2020 brochureprijs doorberekend. Het prijsverschil wordt berekend over de totaalprijs van de gewijzigde route / reservering.
• De vroegboekkorting is van toepassing op tickets met een open retour datum. In dit geval geldt de vroegboekkorting allèèn voor de heenreis en wordt de terugreis uitgegeven tegen het normale brochuretarief.
• Kan worden gecombineerd met alle andere 2019 - kortingen (behalve de kinderkorting).
• Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 “Show Your Card” – 20%-25% Korting

Minoan Lines “Show Your Card” - Korting 20%-25% ! Wanneer u lid bent van een automobielclub, ontvangt u 20%-25% korting op de ticketprijs van uw ferry overtocht. Reis van Italië naar Griekenland voor een voordeligere prijs. Het ‘Show Your Card’ programma is geldig voor automobielclubs over de hele wereld, op voorwaarde dat in de boeking tenminste 1 voertuig is opgenomen. En het beste nieuws is, dat de korting eveneens geldt voor de eigenaar van het voertuig en zijn/haar reisgenoten! Attentie: De kaarthouder dient gedurende de check-in en inscheping een geldig ‘Show Your Card’ lidmaatschap te overleggen, anders dient het prijsverschil met de officiële catalogusprijs te worden betaald.

Algemene Voorwaarden

 • Geldig voor passagiers die lid zijn van automobielclubsddie aangesloten zijn bij het „Show your Card“ programma.
 •  De 20% korting geldt voor alle passagiersaccommodatie en voertuig-categorieën op de Adriatische routes.
 •  Uitsluitend voor ADAC leden, is de korting 25% en geldt voor alle passagiersaccommodatie en voertuig-categorieën op de Adriatische routes.
 • Korting is van toepassing op binnenlandse lijnen met als voorwaarde dat beide routes (binnenlands/Adria route) gelijktijdig worden uitgegeven.
 • De korting is cumulatief met de vroegboekkorting en de terugreiskorting.
 • Deze aanbieding is eveneens geldig in combinatie met de Camping all Inclusive service.

 Attentie:Vertonen van een geldige ARC-lidmaatschapskaart is tijdens het inchecken vereist. Indien de kaart ongeldig is of niet getoond kan worden heeft tot gevolg dat het prijsverschil met de officiële catalogusprijs moeten worden betaald.

 

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Camping All Inclusive Aanbieding

Minoan Lines Camping All Inclusive Aanbieding Reis met uw camper/caravan en geniet het comfort van een binnencabine voor de prijs van slechts een dekticket! Uw camper/caravan wordt geplaatst in de gesloten garage (met 220V stroomaansluiting). Gedurende de reis heeft u geen toegang tot uw voertuig. Deze aanbieding is alleen beschikbaar op de Ancona-route De aanbieding omvat één binnenkabine (AB2, AB3, AB4) en 30% korting op maaltijden en drankjes in de restaurants, alles voor de prijs van een dekticket per persoon en de voertuigkosten. Reist u met uw geliefde huisdier? Voor slechts € 25.00 meerkosten per route kunt u een huisdiercabine boeken en verblijft uw trouwe viervoeter bij u in de cabine!

Algemene Voorwaarden

Deze aanbieding is alleen beschikbaar op de Ancona-route.

 • Geldig voor passagiers die reizen met hun Camper of een Auto plus Caravan.
 • Deze aanbieding omvat een binnenkabine (AB2, AB3, AB4) plus 30% korting op alle maaltijden en drankjes in het a la carte en self service restaurant gedurende de reis. Alles voor de prijs van een dekticket per persoon en de voertuigkosten.
 • Wilt u uw huisdier in de cabine laten meereizen dan wordt een toeslag van ca. 25 Euro, per route berekend!
 • Deze service is geldig gedurende het hele jaar.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Camping aan Boord

Anek-Superfast – Camping aan Boord Gaat u op reis met uw camper/caravan? Kies dan Anek-Superfast voor uw overtocht van Italië naar Griekenland en reis in het comfort van uw eigen camper/caravan tezamen met vrienden of familie. Bovendien reist uw trouwe viervoeter kosteloos mee! U betaalt slechts een dekticket voor de passagiers en het voertuigtarief. Uw onvergetelijke vakantie aan boord van Anek-Superfast kan beginnen!

Algemene Voorwaarden

 • Beschikbaar van 01/04/20 – 31/10/20.
 • Beperkte beschikbaarheid op het kampeerdek. Het wordt ten zeerste aangeraden om zo vroeg mogelijk uw plaatsen vast te leggen.
 •  Het voertuig wordt ondergebracht op het open dek. Het tarief dat van toepassing is, is dat van het respectievelijke voertuig + een dekplaats voor iedere passagier.
 •  De reizigers hebben toegang tot hun voertuig gedurende de gehele reis, alsmede tot de openbare ruimten aan boord.
 •  De service is alleen beschikbaar voor officieel geregistreerde kampeervoertuigen.

 

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Automobielclub Korting

Anek-Superfast – Automobielclub Korting Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw ferry reis van Italië naar Griekenland besparen. Reis eenvoudig en veilig met uw auto en bespaar geld. Ook leden van ACE, FFCC, TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, CAMPER CLUB GREECE, PLEINAIR, AC CLUB, VIAGGIARE IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN & CAMPER FRIENDS, FICM FEDERATION (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM of LNMC hebben recht op deze geweldige korting! Wacht niet langer en boek nu!

Algemene Voorwaarden

• 25% korting op alle voertuigcategorieën voor leden van specifieke automobiel- en camping clubs / verenigingen. Korting is alleen van toepassing op het voertuigentarief.

• De korting is niet cumulatief met de aanbiedingen Vrienden&Familie en Slaapstoel/Dek. Slechts één korting geldt, die met het hoogste percentage.
• De korting is van niet toepassing op Camping aan Boord reserveringen op de Ancona vaarroute gedurende de volgende periode: Ancona-Griekenland 01 juli t/m 15 augustus 2017 en Griekenland-Ancona 01 augustus t/m 15 september 2017.
• Tenminste één lid van de betreffende automobiel/camping club dient met het voertuig te reizen en zal worden verzocht de lidmaatschapskaart te tonen bij de check-in.
• Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Retourboekkorting

Minoan Lines – Retourboekkorting Reis tussen Italië en Griekenland met Minoan Lines en ontvang 30% korting op uw terugreis. Boek nu zowel de heen- als de terugreis en bespaar geld!

Algemene Voorwaarden

• De korting is alleen geldig voor de terugreis.
• De korting wordt doorberekend, wanneer de tickets voor de heen- en terugreis op hetzelfde tijdstip zijn uitgegeven.
• De korting is ook geldig bij combinatie van internationale routes (bijv. Ancona / Venetië of vice versa).

Boek Nu

Anek-Superfast Ferries 2020 – Retourboekkorting

Anek-Superfast Ferries Retourboekkorting U heeft recht op 30% korting op alle routes tussen Italië en Griekenland wanneer u met Anek-Superfast reist. Bespaar geld terwijl u de Middellandse Zee oversteekt. U hoeft alleen uw retourticket ook bij Anek-Superfast Lines te boeken. Reserveer nu en bespaar 30%.

Algemene Voorwaarden

• De korting is alleen geldig voor de terugreis.
• De korting wordt doorberekend, wanneer de tickets voor de heen- en terugreis op hetzelfde tijdstip zijn uitgegeven met dezelfde reserveringscode en op voorwaarde dat de passagiers- en voertuiggegevens voor zowel de heen- als de terugreis gelijk zijn.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Familie- en Vriendenkorting

Minoan Lines Familie en Vrienden - 20 % Korting Profiteer van deze ongelooflijke aanbieding van Minoan Lines en boek nu uw tickets! De aanbieding geldt voor 3 of meer passagiers reizend met dekplaatsen (niet gereserveerde plaats), vliegtuigtype stoelen, business seats of in een 3- of 4persoons binnen- of buitencabine, met of zonder voertuig.

Algemene Voorwaarden

• Geldig voor 3 of meer passagiers, voor accommodatiecategorieën Dek, AES (Economy Seats), ABS (Business Seats), AB3-AB4, A3 en A4 met personenvoertuig (categorie 1) reizend onder dezelfde reserveringscode.
• De kinderkorting van 50% is niet cumulatief met deze korting.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Kinderkorting

Minoan Lines Kinderkorting (t/m 16 jaar) Wanneer u met kinderen reist is Minoan Lines de beste keuze! Kinderen t/m 4 jaar oud, die geen bed of gereserveerde zitplaats bezetten, reizen gratis! Een korting van 50 % wordt gegeven, wanneer zij een bed of een vliegtuigtype stoel bezetten! Voor kinderen van 5-16 jaar oud geldt dezelfde korting (50%).

Algemene Voorwaarden

• Van toepassing op alle jonge passagiers tussen 4 en 16 jaar oud.
• Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis maar komen niet in aanmerking voor een eigen bed of airseat.
• Kinderen reizend in een cabine dienen door een volbetalende volwassene begeleid te worden.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Familie- en Vriendenkorting

Anek-Superfast- Familie & Vrienden Korting Wilt u en uw gezin genieten van het comfort van een cabine aan boord van de ANEK-SUPERFAST schepen, maar denkt u aan de kosten? ANEK-SUPERFAST heeft de oplossing voor u. Een korting van 20 % wordt geboden voor families en vrienden, van 3 of 4 passagiers, reizend in een 3- op 4-persoons binnen- of buitencabine! Reserveer nu en geniet van een aangenamere reis èn profiteer van de speciale prijzen, die ANEK-SUPERFAST u biedt.

Algemene Voorwaarden

• 20 % korting voor 3 of 4 personen, reizend in AA3/AB3 of A4/AB4 cabines met of zonder voertuig.
• Alle passagiers dienen onder dezelfde reserveringscode te reizen.
• Korting is van toepassing op passagiers en personenvoertuigen (alle catergorieën, m.u.v. trailers en motorfietsen).
• Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Seniorenkorting

Minoan Lines Seniorenkorting Bent u senior? Dan profiteert u van 20 % korting bij Minoan Lines! Een korting van 20 % op uw ferry overtocht van Italië naar Griekenland in alle accommodatiecategorieën, ongeacht of u met of zonder voertuig reist.

Algemene Voorwaarden

 • De korting is geldig voor passagiers boven 60 jaar reizend in alle categorieën met of zonder voertuig.
 •  De korting is niet geldig bij Camping all Inclusive boekingen.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Jongeren- en Studentenkorting

Minoan Lines Korting voor jongeren en studenten Minoan Lines is de beste keuze voor jongeren en studenten! Je krijgt 20 % korting op de ticketprijs! Wacht niet langer, boek nu je tickets!

Algemene Voorwaarden

• De korting is geldig voor reizen met òf zonder voertuig (motorfietsen of personenauto’s van de 1e cat.) in alle accommodatiecategorieën (m.u.v. Luxe cabines).
• De passagiers worden verzocht een geldig paspoort/identiteitskaart of internationale studentenkaart (ISIC) te tonen tijdens het inchecken.

Boek Nu

Anek-Superfast Ferries 2020 – Vliegtuigtype Stoel / Dek Korting

Anek-Superfast Ferries – Vliegtuigtype Stoel / Dek Korting In gezelschap reizen is veel leuker dan alleen. Reserveer nu en profiteer van de speciale prijzen die ANEK-SUPERFAST u biedt. 20 % korting voor gezinnen of gezelschappen van 3 – 7 personen èn hun voertuig, reizend in de categorie dek of vliegtuigtype stoel. Reis met uw vrienden of gezin en bespaar geld!

Algemene Voorwaarden

• 20 % korting voor minimaal 3 passagiers (maximum aantal 7), reizend in slaapstoelen (ATS) of dek (DECK), met of zonder personenvoertuig tot 6 meter lang en 2 meter hoog (categorie 1).
• Alle passagiers dienen onder dezelfde reserveringscode te reizen.
• Korting is van toepassing op passagiers en personenvoertuigen. Niet van toepassing voor Camping aan Boord reserveringen.
• Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Combinatie Grimaldi Lines-Minoan Lines

Minoan Lines Combinatie Grimaldi Lines-Minoan Lines Reist u één route van uw reis met Grimaldi Lines en wenst u uw reis voort te zetten op één van de routes van Minoan Lines, dan profiteert u van 30 % korting. Het enige dat u hoeft te doen is uw tickets van Grimaldi Lines te overleggen! Boek nu uw reis!

Algemene Voorwaarden

 • Geldige op alle routes van Minoan Lines voor passagiers en voertuigen die met Grimaldi Lines hebben gereisd.
 •  Om in aanmerking te komen voor deze korting dient het tickets van Grimaldi Lines te worden verstrekt.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Babies & Peuters

Anek-Superfast – Babies & Peuters ANEK-SUPERFAST ondersteunt gezinnen met hele jonge kinderen! Tickets voor kinderen tot 4 jaar, die geen bed of gereserveerde zitplaats bezetten, kosten € 5,50 per route. Voor een eigen bed of zitplaats geldt 50 % korting. Met ANEK-SUPERFAST is het zoveel makkelijker om met uw gezin te reizen. Reserveer nu en bespaar!

Algemene Voorwaarden

• Kinderen tot 4 jaar die geen bed/berth/slaapstoel bezetten betalen € 5,50 per reisroute. Kinderen tot 4 jaar die een bed/berth/slaapstoel bezetten betalen 50 % van de volwassenprijs.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Kinderkorting

Anek-Superfast Kinderkorting Bent u van plan met uw kinderen te reizen, maar houden de hoge kosten u tegen? Twijfel niet langer, want ANEK-SUPERFAST ondersteunt actief gezinnen met kinderen: Voor de tickets van hun kleine vrienden geldt 50 % korting. Reis met uw gehele gezin en geniet van uw reis tegen voordelige prijzen!

Algemene Voorwaarden

50% KINDEREN (ANCONA & VENICE)
• Kinderen tussen 4 en 16 jaar oud betalen 50 % van de geselecteerde volwassenprijs.
• Kinderen reizend in een cabine dienen te worden vergezeld door een volbetalende volwassene.

50% KINDEREN (BARI)
• nderen tussen 4 en 16 jaar oud betalen 50 % van de geselecteerde volwassenprijs.
• Kinderen reizend in een cabine dienen te worden vergezeld door een vol-betalende volwassene.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Korting op Gecombineerde Routes

Minoan Lines 30 % Korting op Gecombineerde Routes Bespaar geld door zowel uw internationale als binnenlandse ferry overtocht met Minoan Lines te boeken en ontvang 30 % korting op de binnenlandse route. De korting geldt voor alle accommodatie- en voertuigencategorieën. Beide routes dienen gelijktijdig geboekt te worden.

Algemene Voorwaarden

• De korting is geldig voor passagiers en voertuigen voor alle categorieën.
• De korting is van toepassing op de binnenlandse route indien de tickets voor de internationale en binnenlandse route tegelijkertijd worden uitgegeven.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Eénpersoons cabine

Minoan Lines alleengebruik van de cabine Wilt u het exclusieve gebruik hebben van de cabine waarin u reist? Bij Minoan Lines kunt u exclusief over een tweepersoonscabine beschikken, door bijbetaling van 50% van de prijs van het tweede bed!

Algemene Voorwaarden

 • Reis comfortabel in een 2 bed cabine exclusief voor u alleen, en u betaalt voor het tweede bed + 50% voor reizen in het laagseizoen en + 75% voor reizen in het midden- en hoogseizoen.

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Gratis Ontbijt

Minoan Lines – Gratis Ontbijt Bij het reserveren van een luxe cabine met Minoan Lines, geniet u van een gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant aan boord!

Algemene Voorwaarden

• Wordt aangeboden in het “A la Carte” restaurant voor passagiers die in een LUX-cabine reizen.
• In het geval het schip niet over een “A la Carte” restaurant beschikt, wordt het ontbijt aangeboden in het self service restaurant.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Seniorenkorting

Anek-Superfast Seniorenkorting Anek-Superfast zorgt goed voor de oudere passagiers en biedt 20 % korting op de ferry reizen van Italië naar Griekenland. Reis van de havens van Ancona, Bari of Venetië naar Patras of Igoumenitsa, zonder zich zorgen te maken over de kosten. Wacht niet langer, reserveer nu uw tickets en bespaar geld!

Algemene Voorwaarden

 • Korting van 20% voor alle passagiers van 60 jaar en ouder.
 •  Korting is ook van toepassing op tarieven voor voertuigen tot 6 m lang en 2 m hoog, voertuigen tot 6 m lang en meer dan 2 m hoog, auto's met dakkoffers van meer dan 2 meter hoog en motorfietsen. Niet geldig voor trailers.
 • De korting is geldig voor camping on board reserveringen.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Binnenlandse Route Korting

Anek-Superfast Luxe Cabine Gratis Ontbijt De reis van Italië naar Griekenland duurt lang, waardoor het belangrijk is comfortabel en stijlvol te reizen! Anek-Superfast maakt de reis van passagiers, die in luxe willen reizen zelfs nog comfortabeler. Geniet van uw reis in het comfort van een luxe cabine aan boord van Anek-Superfast, alsmede van het gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant.

Algemene Voorwaarden

Geldig voor alle enkele reizen (heenreis) voor passagiers en voertuigen (alle categorieën) op de binnenlandse vaarroutes (vasteland Griekenland naar Kreta, alsmede de Cycladen, Dodekanissos en Noord-Egeïsche eilanden). De korting is van toepassing op de binnenlandse vaartickets en is niet cumulatief met enige andere binnelandse route korting. Alleen beschikbaar in combinatie met een reservering op de Adriatische route. De tickets dienen tegelijkertijd te worden uitgegeven.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Luxe Cabine Gratis Ontbijt

Anek-Superfast – Luxe Cabine Gratis Ontbijt De reis van Italië naar Griekenland duurt lang, waardoor het belangrijk is comfortabel en stijlvol te reizen! Anek-Superfast maakt de reis van passagiers, die in luxe willen reizen zelfs nog comfortabeler. Geniet van uw reis in het comfort van een luxe cabine aan boord van Anek-Superfast, alsmede van het gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant.

Algemene Voorwaarden

 • Een gratis ontbijt wordt aangeboden in het A la Carte of Self Service Restaurant voor passagiers die reizen in een Luxe Cabine.
 • Luxe cabines zijn beschikbaar op SFXI, Olympic Champion en Hellenic Spirit & Asterion II)

 

Boek Nu

Minoan Lines 2020 – Gratis Toegang tot het Wellness Center

Minoan Lines – Gratis Toegang tot het Wellness Center Reist u in een Luxe cabine of Junior Suite aan boord van de ‘Cruise Europa’ of ‘Cruise Olympia’ van/naar Ancona? Dan wordt uw reis extra aangenaam! Minoan Lines verleent u gratis toegang tot het wellness-centrum. Probeer eens de fitnessruimte, het stoombad, de jacuzzi of de sauna. Dit wordt uw meest ontspannen ferry overtocht ooit!

Algemene Voorwaarden

• Wordt aangeboden aan passagiers die reizen in DELUX cabines en Junior Suites aan boord van de ferries Cruise Europa en Cruise Olympia.
• Deze aanbieding bevat geen massage, gezichts- en lichaamsbehandeling, solarium en andere behandelingen die worden aangeboden in het center.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Eénpersoons cabine

Anek-Superfast Eénpersoons cabine Wanneer u in de privacy en het comfort van een éénpersoons cabine wilt reizen, dan biedt Anek-Superfast u de beste oplossing. Geniet van uw reis tussen Italië en Griekenland in een LUX, A2, AA2, AB2 cabine voor alleengebruik en betaal 50% (laagseizoen) of 75% (hoogseizoen) voor het extra bed.

Algemene Voorwaarden

• Enkele bezetting is beschikbaar in de cabinecategorieën A2 en AB2 (AB2 is niet beschikbaar voor enkele bezetting op SFXI) en kent een toeslag van 50 % op de Ancona vaarroute en 70 % op de Bari en Venetië vaarroute.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Pure cabine

Anek-Superfast Pure cabin (available on SFXI only) Voor mensen met een allergie is het vaak lastig om per openbaar vervoer te reizen. Veel gebruikte routes, zoals die van Italië naar Griekenland zijn nog problematischer. Anek-Superfast heeft de oplossing. Een beperkt aantal hypo-allergene cabines is beschikbaar voor u. Deze cabines worden met name aanbevolen voor astmapatiënten, om ademhalingsproblemen te verlichten. Uiteraard kunnen ook mensen met andere allergische aandoeningen er gebruik van maken om zodoende de overtocht naar Griekenland aangenamer te maken. Aarzel niet en boek één van de beperkt beschikbare hypo-allergene cabines voor uw volgende overtocht van Italië naar Griekenland.

Algemene Voorwaarden

PURE Cabine toeslag: Euro 50 per cabine per overtocht
Beschikbare cabinecatergorieën: LUX, A4 and AB4. De vierpersoonsbed cabines kunnen ook verkocht worden als drie-, twee- en éénpersoons cabines.

Boek Nu

Anek-Superfast 2020 – Groepsaanbiedingen

Anek-Superfast - Groepsaanbiedingen Reizen met vrienden is leuk! Profiteer van de groepsaanbiedingen van Anek-Superfast en bespaar geld! Vraag om onze speciale groepskorting wanneer u met 16 personen of meer reist. Vult direkt het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op. Wij sturen u de beste aanbieding.

Algemene Voorwaarden

 • Kortingen zijn niet van toepassing op brandstoftoeslagen en tarieven voor het vervoer van huisdieren. (Brandstoftoeslag: 10€ per persoon/voertuig per route (Ancona), 5€ per persoon/voertuig per route (Bari), 20€ per persoon/voertuig per route (Venice).

Boek Nu

Grimaldi Lines 2020 – Combinatie korting

Grimaldi Lines 2019 – 30% Combinatie korting Reis van Brindisi naar Griekenland en reis terug naar de haven van Ancona of Venetië en bespaar geld. Door uw eerste ticket te boeken bij Grimaldi Lines en het tweede bij Minoan Lines, heeft u recht op 30% korting.  

Algemene Voorwaarden

 • De korting is geldig voor passagiers en voertuigen voor alle categorieën.
 •  De korting is van toepassing op de binnenlandse route met Minoan Lines indien de tickets voor Minoan Lines en Grimaldi Lines voor de internationale en binnenlandse route tegelijkertijd worden uitgegeven.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2020 – Babies & Peuters

Ventouris Ferries – Babies & Peuters Bij Ventouris Ferries reizen kinderen tot 4 jaar gratis met een dekticket. Met een dekticket verblijven babies & peuters kosteloos in dezelfde accommodatie als de ouders. Boek nu!

Algemene Voorwaarden

• Kinderen van 0 tot 4 jaar oud reizen GRATIS in de accommodatiecategorie DEK (haventoeslag van € 12.00 dient wel te worden betaald).
• Voor alle andere accommodatiecategorieën geldt een korting van 50% voor peuters (normale kinderkorting).
• Peuters dienen door tenminste 1 volwassene te worden vergezeld.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2020 Vroegboekkorting – 40 % Korting

Ventouris Ferries Vroegboekkorting – Bespaar 40 % ! -40% vroegboekkorting voor de Bari-Corfu-Igoumenitsa route -40% vroegboekkorting voor de Bari– Saranda route -30% vroegboekkorting voor de Bari-Kefalonia route Waarom wachten met het boeken van uw ferry tickets tot het laatste moment? Boek nu de ferry tickets voor uw zomervakantie en profiteer van de 40 % korting die Ventouris Ferries biedt.

Algemene Voorwaarden

40% vroegboekkorting voor de Bari-Corfu-Igoumenitsa route
40% vroegboekkorting voor de Bari– Saranda route
30% vroegboekkorting voor de Bari-Kefalonia route

Voor vroegboekkorting gelden de volgende voorwaarden:
• Geldig voor enkele- en retourreizen.
• Tickets dienen tot 31.12.2019 te zijn uitgegeven.
• Van toepassing op alle accommodatie en personenvoertuig categorieën.
• Niet cumulatief met all andere kortingen en aanbiedingen.

Let op: Wanneer een ticket met vroegboekkorting is uitgegeven, is het wèl mogelijk de reservering te wijzigen, maar niet te annuleren. Voor wijzigingen na 31.12.2019 wordt het verschil tussen de vroegboekkortingsprijs en de catalogusprijs doorberekend. De korting is niet van toepassing op Lux-cabines.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2020 – Retourboekkorting

Ventouris Ferries 30% Retourboekkorting Wanneer u de heen- en terugreis tegelijk boekt profiteert u van de retourboekkorting. Plan nu uw zomervakantie en bespaar op uw reiskosten!

Algemene Voorwaarden

Tot 30% retourkorting voor de Bari-Corfu-Igoumenitsa rout
Tot 30% retourkorting voor de Bari- Kefalonia route
20% retourkorting voor de Bari– Saranda route

De korting is van toepassing op het terugreistarief voor passagiers en voertuigen, op voorwaarde dat de heen- en terugreis tegelijkertijd worden geboekt. De retourboekkorting is van toepassing ongeacht vanuit welke haven u terugreist.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2020 – Kinderkorting

Ventouris Ferries 50% Kinderkorting Ventouris Ferries verwelkomt gezinnen met kinderen aan boord en biedt 50% korting voor hun kleine vrienden! Ga heerlijk op vakantie met het gehele gezien zonder zich zorgen te maken over de kosten!

Algemene Voorwaarden

• 50% korting op de netto tarieven voor alle kinderen vanaf 4 tot 12 jaar oud.
• Kinderen dienen minimaal door één volwassene vergezeld te worden.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2020 – Groepsaanbiedingen

Ventouris Ferries Groepsaanbiedingen Als u een groep bent van 160 personen of slechts 21 personen, vraag dan om onze speciale groepskorting. Het enige wat u moet doen, is het aanvraagformulier voor groepen invullen en ons toesturen. We sturen u de beste offerte!

Boek Nu