• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
 • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Laatste Ferry Aanbiedingen

Minoan Lines 2019 “Show Your Card” – 20%-25% Korting

Minoan Lines “Show Your Card” - Korting 20%-25% ! Wanneer u lid bent van een automobielclub, ontvangt u 20%-25% korting op de ticketprijs van uw ferry overtocht. Reis van Italië naar Griekenland voor een voordeligere prijs. Het ‘Show Your Card’ programma is geldig voor automobielclubs over de hele wereld, op voorwaarde dat in de boeking tenminste 1 voertuig is opgenomen. En het beste nieuws is, dat de korting eveneens geldt voor de eigenaar van het voertuig en zijn/haar reisgenoten! Attentie: De kaarthouder dient gedurende de check-in en inscheping een geldig ‘Show Your Card’ lidmaatschap te overleggen, anders dient het prijsverschil met de officiële catalogusprijs te worden betaald.

Algemene Voorwaarden

• Geldig voor passagiers die lid zijn van automobielclubs die aangesloten zijn bij het „Show your Card“programma.

• De 20% korting geldt voor alle passagiersaccommodatie en passagiersvoertuig-categorieën op alle routes van Minoan Lines tussen Italië – Griekenland v.v.
• Alleen voor ADAC leden, is de korting 25% en geldt voor alle passagiersaccommodatie en passagiersvoertuig-categorieën op alle routes van Minoan Lines tussen Italië - Griekenland v.v.
• De korting is cumulatief met de vroegboekkorting en de terugreiskorting.
• Deze aanbieding is eveneens geldig in combinatie met de Camping all Inclusive service.
Attentie: Vertonen van een geldige ARC-lidmaatschapskaart is tijdens het inchecken vereist. Indien de kaart ongeldig is of niet getoond kan worden heeft tot gevolg dat het prijsverschil met de officiële catalogusprijs moeten worden betaald.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Camping All Inclusive Aanbieding

Minoan Lines Camping All Inclusive Aanbieding Reis met uw camper/caravan en geniet het comfort van een binnencabine voor de prijs van slechts een dekticket! Uw camper/caravan wordt geplaatst in de gesloten garage (met 220V stroomaansluiting). Gedurende de reis heeft u geen toegang tot uw voertuig. Ancona en Venetië De aanbieding omvat één binnenkabine (AB2, AB3, AB4) en 30% korting op maaltijden en drankjes in de restaurants, alles voor de prijs van een dekticket per persoon en de voertuigkosten. Reist u met uw geliefde huisdier? Voor slechts € 25.00 meerkosten per route kunt u een huisdiercabine boeken en verblijft uw trouwe viervoeter bij u in de cabine! Deze service is het gehele jaar geldig voor ferries van en naar Ancona en Venetië.

Algemene Voorwaarden

Ancona en Venetië

Geldig voor passagiers die reizen met hun Camper of een Auto plus Caravan.

Deze aanbieding omvat een binnenkabine (AB2, AB3, AB4) plus 30% korting op alle maaltijden en drankjes in het a la carte en self service restaurant gedurende de reis. Alles voor de prijs van een dekticket per persoon en de voertuigkosten.

Wilt u uw huisdier in de cabine laten meereizen dan wordt een toeslag van ca. 25 Euro, per route berekend!

Deze service is geldig gedurende het hele jaar voor de veerboten van en naar Ancona en Venetië.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Camping aan Boord

Anek-Superfast – Camping aan Boord Gaat u op reis met uw camper/caravan? Kies dan Anek-Superfast voor uw overtocht van Italië naar Griekenland en reis in het comfort van uw eigen camper/caravan tezamen met vrienden of familie. Bovendien reist uw trouwe viervoeter kosteloos mee! U betaalt slechts een dekticket voor de passagiers en het voertuigtarief. Uw onvergetelijke vakantie aan boord van Anek-Superfast kan beginnen!

Algemene Voorwaarden

• Beschikbaar van 01/04/19 – 31/10/19.
• Beperkte beschikbaarheid op het kampeerdek. Het wordt ten zeerste aangeraden om zo vroeg mogelijk uw plaatsen vast te leggen.
• Het voertuig wordt ondergebracht op het open dek. Het tarief dat van toepassing is, is dat van het respectievelijke voertuig + een dekplaats voor iedere passagier.
• De reizigers hebben toegang tot hun voertuig gedurende de gehele reis, alsmede tot de openbare ruimten aan boord.
• De service is alleen beschikbaar voor officieel geregistreerde kampeervoertuigen.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Automobielclub Korting

Anek-Superfast – Automobielclub Korting Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw ferry reis van Italië naar Griekenland besparen. Reis eenvoudig en veilig met uw auto en bespaar geld. Ook leden van ACE, FFCC, TOURING CLUB, KAMPEERTOERIST, TOURING CLUB ITALIANO, CAMPER CLUB GREECE, PLEINAIR, AC CLUB, VIAGGIARE IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN & CAMPER FRIENDS, FICM FEDERATION (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM of LNMC hebben recht op deze geweldige korting! Wacht niet langer en boek nu!

Algemene Voorwaarden

• 25% korting op alle voertuigcategorieën voor leden van specifieke automobiel- en camping clubs / verenigingen. Korting is alleen van toepassing op het voertuigentarief.

• De korting is niet cumulatief met de aanbiedingen Vrienden&Familie en Slaapstoel/Dek. Slechts één korting geldt, die met het hoogste percentage.
• De korting is van niet toepassing op Camping aan Boord reserveringen op de Ancona vaarroute gedurende de volgende periode: Ancona-Griekenland 01 juli t/m 15 augustus 2017 en Griekenland-Ancona 01 augustus t/m 15 september 2017.
• Tenminste één lid van de betreffende automobiel/camping club dient met het voertuig te reizen en zal worden verzocht de lidmaatschapskaart te tonen bij de check-in.
• Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Bonus Club Aanbieding

Minoan Lines Bonus Club Offer Wanneer u een Minoan Bonus Clubkaart heeft, heeft u recht op 20% korting op uw reservering van uw ferryreis van Italië naar Griekenland! Vul eenvoudigweg het nummer van uw Bonus Clubkaart in het daarvoor bestemde veld van het Greekferries Boekingssysteem in en de korting wordt automatisch doorberekend.

Algemene Voorwaarden

• Geldig voor alle internationale routes (Ancona en Venetië).
• Geldig voor alle accommodatie-en personenvoertuigcategorieën.
• De korting is niet cumulatief met andere kortingen van het standaard commerciële beleid van Minoan Lines, behalve in combinatie met de Vroegboekkorting en de 30% terugreiskorting.
• Leden dienen hun lidmaatschapskaart te tonen tijdens de check-in procedure.
• Bonuspunten kunnen niet worden verzilverd bij reserveringen met Camping all Inclusive.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Retourboekkorting

Minoan Lines – Retourboekkorting Reis tussen Italië en Griekenland met Minoan Lines en ontvang 30% korting op uw terugreis. Boek nu zowel de heen- als de terugreis en bespaar geld!

Algemene Voorwaarden

• De korting is alleen geldig voor de terugreis.
• De korting wordt doorberekend, wanneer de tickets voor de heen- en terugreis op hetzelfde tijdstip zijn uitgegeven.
• De korting is ook geldig bij combinatie van internationale routes (bijv. Ancona / Venetië of vice versa).

Boek Nu

Anek-Superfast Ferries 2019 – Retourboekkorting

Anek-Superfast Ferries Retourboekkorting U heeft recht op 30% korting op alle routes tussen Italië en Griekenland wanneer u met Anek-Superfast reist. Bespaar geld terwijl u de Middellandse Zee oversteekt. U hoeft alleen uw retourticket ook bij Anek-Superfast Lines te boeken. Reserveer nu en bespaar 30%.

Algemene Voorwaarden

• De korting is alleen geldig voor de terugreis.
• De korting wordt doorberekend, wanneer de tickets voor de heen- en terugreis op hetzelfde tijdstip zijn uitgegeven met dezelfde reserveringscode en op voorwaarde dat de passagiers- en voertuiggegevens voor zowel de heen- als de terugreis gelijk zijn.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Familie- en Vriendenkorting

Minoan Lines Familie en Vrienden - 20 % Korting Profiteer van deze ongelooflijke aanbieding van Minoan Lines en boek nu uw tickets! De aanbieding geldt voor 3 of meer passagiers reizend met dekplaatsen (niet gereserveerde plaats), vliegtuigtype stoelen, business seats of in een 3- of 4persoons binnen- of buitencabine, met of zonder voertuig.

Algemene Voorwaarden

• Geldig voor 3 of meer passagiers, voor accommodatiecategorieën Dek, AES (Economy Seats), ABS (Business Seats), AB3-AB4, A3 en A4 met personenvoertuig (categorie 1) reizend onder dezelfde reserveringscode.
• De kinderkorting van 50% is niet cumulatief met deze korting.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Kinderkorting

Minoan Lines Kinderkorting (t/m 16 jaar) Wanneer u met kinderen reist is Minoan Lines de beste keuze! Kinderen t/m 4 jaar oud, die geen bed of gereserveerde zitplaats bezetten, reizen gratis! Een korting van 50 % wordt gegeven, wanneer zij een bed of een vliegtuigtype stoel bezetten! Voor kinderen van 5-16 jaar oud geldt dezelfde korting (50%).

Algemene Voorwaarden

• Van toepassing op alle jonge passagiers tussen 4 en 16 jaar oud.
• Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis maar komen niet in aanmerking voor een eigen bed of airseat.
• Kinderen reizend in een cabine dienen door een volbetalende volwassene begeleid te worden.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Seniorenkorting

Minoan Lines Seniorenkorting Bent u senior? Dan profiteert u van 20 % korting bij Minoan Lines! Een korting van 20 % op uw ferry overtocht van Italië naar Griekenland in alle accommodatiecategorieën, ongeacht of u met of zonder voertuig reist.

Algemene Voorwaarden

• De korting is geldig voor passagiers boven 60 jaar reizend in alle categorieën met of zonder voertuig.
• De korting is niet geldig bij Camping all Inclusive boekingen.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Jongeren- en Studentenkorting

Minoan Lines Korting voor jongeren en studenten Minoan Lines is de beste keuze voor jongeren en studenten! Je krijgt 20 % korting op de ticketprijs! Wacht niet langer, boek nu je tickets!

Algemene Voorwaarden

• De korting is geldig voor reizen met òf zonder voertuig (motorfietsen of personenauto’s van de 1e cat.) in alle accommodatiecategorieën (m.u.v. Luxe cabines).
• De passagiers worden verzocht een geldig paspoort/identiteitskaart of internationale studentenkaart (ISIC) te tonen tijdens het inchecken.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Combinatie Grimaldi Lines-Minoan Lines

Minoan Lines Combinatie Grimaldi Lines-Minoan Lines Reist u één route van uw reis met Grimaldi Lines en wenst u uw reis voort te zetten op één van de routes van Minoan Lines, dan profiteert u van 30 % korting. Het enige dat u hoeft te doen is uw tickets van Grimaldi Lines te overleggen! Boek nu uw reis!

Algemene Voorwaarden

• Geldige op alle routes van Minoan Lines voor passagiers en voertuigen die met Grimaldi Lines hebben gereisd.
• Om in aanmerking te komen voor deze korting dient het tickets van Grimaldi Lines te worden verstrekt.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Babies & Peuters

Anek-Superfast – Babies & Peuters ANEK-SUPERFAST ondersteunt gezinnen met hele jonge kinderen! Tickets voor kinderen tot 4 jaar, die geen bed of gereserveerde zitplaats bezetten, kosten € 5,50 per route. Voor een eigen bed of zitplaats geldt 50 % korting. Met ANEK-SUPERFAST is het zoveel makkelijker om met uw gezin te reizen. Reserveer nu en bespaar!

Algemene Voorwaarden

• Kinderen tot 4 jaar die geen bed/berth/slaapstoel bezetten betalen € 5,50 per reisroute. Kinderen tot 4 jaar die een bed/berth/slaapstoel bezetten betalen 50 % van de volwassenprijs.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Jongerenkorting

Anek-Superfast Jongerenkorting ANEK-SUPERFAST ondersteunt ook de jonge reizigers van 13 – 25 jaar en studenten met een internationale ISIC kaart of EYCA kaart, ongeacht hun leeftijd. In beide gevallen biedt Anek-Superfast 20% korting op ferry reizen tussen Italië en Griekenland. Boek nu jouw tickets!

Algemene Voorwaarden

20% JONGEREN (ANCONA & VENICE)
• Alle passagiers tussen 17 en 25 jaar oud, wel of niet reizend met een personenvoertuig (tot 6 meter lang en 2 meter hoog (categorie 1) en motorfietsen) hebben recht op 20 % korting. Houders van een ISIC kaart (International Student Identity Card) en van een European Youth Card (CJP-pas) hebben ook recht op 20 % korting, ongeacht leeftijd. Korting is van toepassing op passagiers en personenvoertuigen.

JONGEREN (BARI)
• Alle passagiers tussen 13 en 25 jaar oud hebben recht op 20 % korting. Houders van een ISIC kaart (International Student Identity Card) en van een European Youth Card (CJP-pas) hebben ook recht op 20 % korting, ongeacht leeftijd. Korting is alleen van toepassing op passagiers.

De korting is van toepassing op passagiers- en voertuigcategorieën en wordt tevens geboden aan ISIC en EYC (CJP) kaarthouders, ongeacht hun leeftijd. Passagiers jonger dan 18 reizend in een cabine dienen te worden vergezeld door een volbetalende volwassene

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Eénpersoons cabine

Minoan Lines alleengebruik van de cabine Wilt u het exclusieve gebruik hebben van de cabine waarin u reist? Bij Minoan Lines kunt u exclusief over een tweepersoonscabine beschikken, door bijbetaling van 50% van de prijs van het tweede bed!

Algemene Voorwaarden

 • Alleen van toepassing op 2 persoons cabines waarbij voor het tweede bed 50% in het laagseizoen en 75% toeslag in midden- en hoogseizoen wordt berekend.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Gratis Ontbijt

Minoan Lines – Gratis Ontbijt Bij het reserveren van een luxe cabine met Minoan Lines, geniet u van een gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant aan boord!

Algemene Voorwaarden

• Wordt aangeboden in het “A la Carte” restaurant voor passagiers die in een LUX-cabine reizen.
• In het geval het schip niet over een “A la Carte” restaurant beschikt, wordt het ontbijt aangeboden in het self service restaurant.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Seniorenkorting

Anek-Superfast Seniorenkorting Anek-Superfast zorgt goed voor de oudere passagiers en biedt 20 % korting op de ferry reizen van Italië naar Griekenland. Reis van de havens van Ancona, Bari of Venetië naar Patras of Igoumenitsa, zonder zich zorgen te maken over de kosten. Wacht niet langer, reserveer nu uw tickets en bespaar geld!

Algemene Voorwaarden

• Alle passagiers van 60 jaar en ouder, wel of niet reizend met een personenvoertuig (tot 6 meter lang en 2 meter hoog (categorie 1) en motorfietsen) hebben recht op 20 % korting. Korting is van toepassing op passagiers en personenvoertuigen.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Binnenlandse Route Korting

Anek-Superfast Luxe Cabine Gratis Ontbijt De reis van Italië naar Griekenland duurt lang, waardoor het belangrijk is comfortabel en stijlvol te reizen! Anek-Superfast maakt de reis van passagiers, die in luxe willen reizen zelfs nog comfortabeler. Geniet van uw reis in het comfort van een luxe cabine aan boord van Anek-Superfast, alsmede van het gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant.

Algemene Voorwaarden

Geldig voor alle enkele reizen (heenreis) voor passagiers en voertuigen (alle categorieën) op de binnenlandse vaarroutes (vasteland Griekenland naar Kreta, alsmede de Cycladen, Dodekanissos en Noord-Egeïsche eilanden). De korting is van toepassing op de binnenlandse vaartickets en is niet cumulatief met enige andere binnelandse route korting. Alleen beschikbaar in combinatie met een reservering op de Adriatische route. De tickets dienen tegelijkertijd te worden uitgegeven.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Luxe Cabine Gratis Ontbijt

Anek-Superfast – Luxe Cabine Gratis Ontbijt De reis van Italië naar Griekenland duurt lang, waardoor het belangrijk is comfortabel en stijlvol te reizen! Anek-Superfast maakt de reis van passagiers, die in luxe willen reizen zelfs nog comfortabeler. Geniet van uw reis in het comfort van een luxe cabine aan boord van Anek-Superfast, alsmede van het gratis ontbijt in het a la carte of self service restaurant.

Algemene Voorwaarden

• Een gratis ontbijt wordt aangeboden in het A la Carte of Self Service Restaurant voor passagiers die reizen in een Luxe Cabine.

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Gratis Toegang tot het Wellness Center

Minoan Lines – Gratis Toegang tot het Wellness Center Reist u in een Luxe cabine of Junior Suite aan boord van de ‘Cruise Europa’ of ‘Cruise Olympia’ van/naar Ancona? Dan wordt uw reis extra aangenaam! Minoan Lines verleent u gratis toegang tot het wellness-centrum. Probeer eens de fitnessruimte, het stoombad, de jacuzzi of de sauna. Dit wordt uw meest ontspannen ferry overtocht ooit!

Algemene Voorwaarden

• Wordt aangeboden aan passagiers die reizen in DELUX cabines en Junior Suites aan boord van de ferries Cruise Europa en Cruise Olympia.
• Deze aanbieding bevat geen massage, gezichts- en lichaamsbehandeling, solarium en andere behandelingen die worden aangeboden in het center.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Eénpersoons cabine

Anek-Superfast Eénpersoons cabine Wanneer u in de privacy en het comfort van een éénpersoons cabine wilt reizen, dan biedt Anek-Superfast u de beste oplossing. Geniet van uw reis tussen Italië en Griekenland in een LUX, A2, AA2, AB2 cabine voor alleengebruik en betaal 50% (laagseizoen) of 75% (hoogseizoen) voor het extra bed.

Algemene Voorwaarden

• Enkele bezetting is beschikbaar in de cabinecategorieën A2 en AB2 (AB2 is niet beschikbaar voor enkele bezetting op SFXI) en kent een toeslag van 50 % op de Ancona vaarroute en 70 % op de Bari en Venetië vaarroute.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Pure cabine

Anek-Superfast Pure cabin (available on SFXI only) Voor mensen met een allergie is het vaak lastig om per openbaar vervoer te reizen. Veel gebruikte routes, zoals die van Italië naar Griekenland zijn nog problematischer. Anek-Superfast heeft de oplossing. Een beperkt aantal hypo-allergene cabines is beschikbaar voor u. Deze cabines worden met name aanbevolen voor astmapatiënten, om ademhalingsproblemen te verlichten. Uiteraard kunnen ook mensen met andere allergische aandoeningen er gebruik van maken om zodoende de overtocht naar Griekenland aangenamer te maken. Aarzel niet en boek één van de beperkt beschikbare hypo-allergene cabines voor uw volgende overtocht van Italië naar Griekenland.

Algemene Voorwaarden

PURE Cabine toeslag: Euro 50 per cabine per overtocht
Beschikbare cabinecatergorieën: LUX, A4 and AB4. De vierpersoonsbed cabines kunnen ook verkocht worden als drie-, twee- en éénpersoons cabines.

Boek Nu

Anek-Superfast 2019 – Groepsaanbiedingen

Anek-Superfast - Groepsaanbiedingen Reizen met vrienden is leuk! Profiteer van de groepsaanbiedingen van Anek-Superfast en bespaar geld! Vraag om onze speciale groepskorting wanneer u met 16 personen of meer reist. Vult direkt het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op. Wij sturen u de beste aanbieding.

Algemene Voorwaarden

 • Kortingen zijn niet van toepassing op brandstoftoeslagen en tarieven voor het vervoer van huisdieren. (Brandstoftoeslag: 10€ per persoon/voertuig per route (Ancona), 5€ per persoon/voertuig per route (Bari), 20€ per persoon/voertuig per route (Venice).

Boek Nu

Minoan Lines 2019 – Groepsaanbiedingen

Minoan Lines Groepsaanbiedingen Reizen met vrienden is leuk! Profiteer van de groepsaanbiedingen van Minoan Lines en bespaar geld! Vraag om onze speciale groepskorting wanneer u met 16 personen of meer reist. Vult direkt het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op. Wij sturen u de beste aanbieding!

Boek Nu

Grimaldi Lines 2019 – Combinatie korting

Grimaldi Lines 2019 – 30% Combinatie korting Reis van Brindisi naar Griekenland en reis terug naar de haven van Ancona of Venetië en bespaar geld. Door uw eerste ticket te boeken bij Grimaldi Lines en het tweede bij Minoan Lines, heeft u recht op 30% korting.  

Algemene Voorwaarden

 • De korting van 30% wordt toegepast op het Grimaldi Lines-ticket wanneer u eerder een ticket hebt gekocht bij Minoan Lines.
 • Reserveringen met Grimaldi Lines en Minoan Lines moeten met elkaar worden gecombineerd: bijvoorbeeld een heenreis met Grimaldi Lines en een terugreis met Minoan Lines of omgekeerd.
 • De korting is niet van toepassing op vaste kosten.
 • De korting is alleen geldig voor vertrek in het laagseizoen en kan worden gecombineerd met alle andere aanbiedingen die geldig zijn tijdens het boeken, tenzij anders aangegeven.
 • De korting wordt niet met terugwerkende kracht doorberekend.
 • Het ticket is niet restitueerbaar maar kan worden gewijzigd tegen de geldende voorwaarden.
 • Beperkte beschikbaarheid.

Boek Nu

Grimaldi Lines 2019– 20 % Retour Korting Griekenland

Grimaldi Lines Korting Griekenland Profiteer van de korting voor de terugreis met GRIMALDI LINES. Reserveer uw heen- en terugreis tickets van/naar Griekenland gelijktijdigen u profiteert van de unieke korting van 20%.

Algemene Voorwaarden

• Voor iedere heen-en terugreis naar / van Griekenland, Grimaldi Lines geldt 20% korting op de retourticket (met uitzondering van brandstoftoeslag en de maaltijden aan boord).
• Heen en terug reizen dienen tegelijkertijd te worden geboekt.
• Beperkte plaatsbeschikbaarheid.
• De korting is niet van toepassing op vaste kosten, maaltijden aan boord en extra kosten met betrekking tot hoogte van het voertuig.
• Na ticketuitgifte is annuleren niet mogelijk, maar is wijziging mogelijk volgens de geldige voorwaarden.

Boek Nu

Grimaldi Lines 2019 – 50% Kinderkorting

Grimaldi Lines Kinderkorting Grimaldi Lines bewijst zijn goede verstandhouding met zijn kleine vrienden! Kinderen tot 2 jaar reizen gratis, terwijl kinderen van 2 tot 12 jaar slechts 50 % van de normale ticketprijs betalen.

Algemene Voorwaarden

 • Tot 2 jaar oud (nog geen 2 geworden), zonder recht op eigen bed of stoel: gratis (maximaal 2 per hut)
 • Van 2 tot 12 jaar oud (nog geen 12 geworden), 50% korting op de ticketprijs, met uitzondering van vaste heffingen
 • Kan niet worden gecombineerd met SuperFamily & Friends tarief en is niet van toepassing op evenementen aan boord.

Boek Nu

Grimaldi Lines 2019 – Groepsaanbiedingen

Grimaldi Lines Groepsaanbiedingen Reizen met vrienden is leuk! Profiteer van de groepsaanbiedingen van Grimaldi Lines en bespaar geld! Vraag om onze speciale groepskorting wanneer u met 16 personen of meer reist. Vult direkt het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2019 – Babies & Peuters

Ventouris Ferries – Babies & Peuters Bij Ventouris Ferries reizen kinderen tot 4 jaar gratis met een dekticket. Met een dekticket verblijven babies & peuters kosteloos in dezelfde accommodatie als de ouders. Boek nu!

Algemene Voorwaarden

• Kinderen van 0 tot 4 jaar oud reizen GRATIS in de accommodatiecategorie DEK (haventoeslag van € 12.00 dient wel te worden betaald).
• Voor alle andere accommodatiecategorieën geldt een korting van 50% voor peuters (normale kinderkorting).
• Peuters dienen door tenminste 1 volwassene te worden vergezeld.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2019 – Retourboekkorting

Ventouris Ferries 30% Retourboekkorting Wanneer u de heen- en terugreis tegelijk boekt profiteert u van de retourboekkorting. Plan nu uw zomervakantie en bespaar op uw reiskosten!

Algemene Voorwaarden

30% Return Trip Discount for the Bari-Igoumenitsa-Corfu Line
20% Return Trip Discount for the Bari-Chefalonia-Zante Line

De korting is van toepassing op het retourreistarief voor passagiers en voertuigen, op voorwaarde dat de heen- en terugreis tegelijkertijd worden geboekt. De retourboekkorting is van toepassing ongeacht vanuit welke haven u terugreist.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2019 – Kinderkorting

Ventouris Ferries 50% Kinderkorting Ventouris Ferries verwelkomt gezinnen met kinderen aan boord en biedt 50% korting voor hun kleine vrienden! Ga heerlijk op vakantie met het gehele gezien zonder zich zorgen te maken over de kosten!

Algemene Voorwaarden

• 50% korting op de netto tarieven voor alle kinderen vanaf 4 tot 12 jaar oud.
• Kinderen dienen minimaal door één volwassene vergezeld te worden.

Boek Nu

Ventouris Ferries 2019 – Groepsaanbiedingen

Ventouris Ferries Groepsaanbiedingen Reizen met vrienden is leuk! Profiteer van de groepsaanbiedingen van Ventouris Ferries en bespaar geld! Vraag om onze speciale groepskorting wanneer u met 16 personen of meer reist. Vult direkt het aanvraagformulier in en stuur het naar ons op. Wij sturen u de beste aanbieding

Boek Nu