• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Tunis

Ferry Tunis

Ferry Tunis. Ferries van en naar Tunis in Tunesië.

Informatie over Tunis Ferries, haveninformatie, beschikbare veerverbindingen Tunis Ferry, prijsvergelijking en online boekingen.

De havenstad Tunis is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Tunis en tevens de grootste stad van Tunesië. Tunis is met de havenstad La Goulette verbonden waarvandaan de veerverbindingen naar Sicilië en het Italiaanse vasteland worden aangeboden.

Ferry Tunis online boeken en besparen


Boek uw Tunis Ferry online en profiteer van onze aanbiedingen op Tunis, Italië, Tunis – Sicilië route. De Ferry Tunis (van en naar Tunis, Tunesië) wordt aangeboden door de ferrymaatschappij Grimaldi Lines. Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.

Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Tunis ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Veerverbindingen van/naar Tunis


Ferry Tunis Sicilië. Veerverbinding tussen Tunis in Tunesië en Sicilië. Ferries naar Trapani en Palermo op Sicilië.

Ferry Tunis Italië. Veerverbinding tussen Tunis en Italië. Ferries naar Salerno en Civitavecchia op het Italiaanse vasteland.

ABent u op zoek naar een speciale veerverbinding van of naar Tunis?

Ons veerverbindings-overzicht bevat alle beschikbare ferries van en naar Tunis.
Om een Tunis ferry van of naar een gewenste aankomst- of vertrekhaven te kiezen, klikt u op de gewenste verbinding en u krijgt gedetailleerde informatie over de gewenste route.

Een overzicht van andere veerboten naar / van Tunesië, kijk dan op veerboten naar Tunesië.

Alternatieve ferry havens in Tunesië


Voor meer informatie over havens in Tunesië , Griekenland, Spanje, Sardinië, Malta, Sicilië en andere havens kijk ferry havens.