• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Barcelona

Ferry Barcelona

Ferry Barcelona. Ferries van en naar Barcelona.

Informatie over Barcelona Ferries, haveninformatie, beschikbare veerverbindingen Barcelona Ferry, prijsvergelijking en online boekingen.

De havenstad Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De haven van Barcelona is een van de grootste havens van Europa. Bij Port Franc van Barcelona vertrekken en arriveren de ferries, cruiseschepen en containerschepen. Er zijn veerverbindingen naar Marokko, Sardinië en Italië.

Ferry Barcelona online boeken en besparen


Boek uw Barcelona Ferry online en profiteer van onze aanbiedingen op Barcelona, Italië, Barcelona – Sardinië en Marokko route. De Ferry Barcelona (van en naar Barcelona, Spanje) wordt aangeboden door de ferrymaatschappij Grimaldi Lines. Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.

Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Barcelona ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Veerverbindingen van/naar Barcelona


Ferry Barcelona Sardinië. Veerverbinding tussen Barcelona in Spanje en Sardinië. Ferries naar Porto Torres.

Ferry Barcelona Italië. Veerverbinding tussen Barcelona en Italië. Ferries naar Livorno en ferries naar Civitavecchia.

Ferry Barcelona Marokko. Veerverbinding tussen Barcelona en Marokko. Ferries naar Tanger.

Bent u op zoek naar een speciale veerverbinding van of naar Barcelona?

Ons veerverbindings-overzicht bevat alle beschikbare ferries van en naar Barcelona.
Om een Barcelona ferry van of naar een gewenste aankomst- of vertrekhaven te kiezen, klikt u op de gewenste verbinding en u krijgt gedetailleerde informatie over de gewenste route.

Een overzicht van meer veerverbindingen van en naar Spanje vindt u onder: Ferries naar Spanje.