• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Palermo

Ferry Palermo

Ferry Palermo. Ferries van en naar Palermo.

Informatie over Palermo ferries, haven informatie, beschikbare veerverbindingen met de Palermo ferry, prijsvergelijking en online boeking.

De havenstad palermo ligt aan de noordkust van het eiland Sicilië op het eiland Sicilië en hoofdstad van de gelijknamige provincie Palermo en de autonome regio Sicilië. Vanaf Palermo vertrekken ferries naar Salerno iop het vasteland van Italië alsmede naar Tunis in Tunesië.

Ferry Palermo online boeken en besparen


Boek nu uw Sicilië-Palermo ferry online en profiteer van de aanbiedingen op de Palermo-Tunesië en Italië route. De ferry Palermo (van en naar Palermo op Sicilië) wordt door de veermaatschappij Grimaldi Lines aangeboden.

Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.
Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Palermo ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Ferry verbindingen van / naar Palermo


Ferry Palermo Italië. Veerverbinding tussen Palermo en Italië. Ferries naar Salerno.

Ferry Palermo Tunesië. Veerverbinding tussen Palermo en Tunesië. Ferries naar Tunis.

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Palermo?
Alle benodigde informatie over beschikbare ferries, veerverbindingen en actuele aanbiedingen op de gewenste Palermo route vindt u hier:

Een overzicht naar meer veerverbindingen van en naar Sardinië vindt u onder: Feries naar Sicilië.

Alternative ferry havens op Sicilië


Zoekt u naar een veerverbinding van of naar een andere haven op Sicilië?

Geen probleem – Naast de Ferry Palermo geven we ook infomatie en boekingsmogelijkheden voor andere havens op Sicilië. U kiest gewoon de gewenste haven en u krijgt gedetailleerde informatie betreft havens en veerverbindingen.

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Griekenland, Malta, Sardinië en andere havens vindt u onder ferry havens.