• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Catania

Ferry Catania

Ferry Catania. Ferries van en naar Catania.

Informatie over Catania ferries, haven informatie, beschikbare veerverbindingen met de Catania ferry, prijsvergelijking en online boeking.

Catania is de twee na grootste stad op het eiland Sicilië en hoofdstad van de gelijknamige provincie Catania. De havenstad ligt aan de oostkust van Sicilië op ca. 30 km van de Etna (Europa’s grootste actieve vulkaan). Vanaf Catania vertrekken ferries naar Salerno in Italië en naar Malta.

Ferry Catania online boeken en besparen


Boek nu uw Sicilië-Catania ferry online en profiteer van de aanbiedingen op de Catania-Malta en Italië route. De ferry Catania (van en naar Catania op Sicilië) wordt door de veermaatschappij Grimaldi Lines aangeboden.

Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.
Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Catania ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Ferry verbindingen van / naar Catania


Een Sardinië ferry van of naar de gewenste aankomst- of vertrekhaven. Kiest u de gewenste veerverbinding en u krijgt gedetailleerde informatie over de betreffende route:

Ferry Catania Italië. Veerverbinding tussen Catania en Italië. Ferries naar Salerno.

Ferry Catania Malta. Veerverbinding tussen Catania en Malta. Fähren nach Valetta – Malta

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Catania?
Alle benodigde informatie over beschikbare ferries, veerverbindingen en actuele aanbiedingen op de gewenste Catania route vindt u hier:

Een overzicht naar meer veerverbindingen van en naar Sicilië vindt u onder: Feries naar Sicilië.

Alternative ferry havens op Sicilië


Zoekt u naar een veerverbinding van of naar een andere haven op Sicilië?

Geen probleem – Naast de Ferry Catania geven we ook infomatie en boekingsmogelijkheden voor andere havens op Sicilië. U kiest gewoon de gewenste haven en u krijgt gedetailleerde informatie betreft havens en veerverbindingen.

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Griekenland, Malta, Sardinië en andere havens vindt u onder ferry havens.