• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Tanger

Ferry Tanger

Ferry Tanger. Ferries van en naar Tanger.

Informatie over Tanger ferry, haveninformatie en beschikbare veerverbindingen op de Tanger route, prijsvergelijking en online boeking.

De havenstad Tanger bevindt zich in de provincie Tanger-Asilah in het noorden van Marokko, direct aan de Noord-Afrikaanse kust, ten westen van de Straat van Gibraltar. Vanuit de haven van Tanger biedt de rederij Grimaldi Lines overtochten naar Spanje en Italië aan.

Ferry Tanger online boeken en besparen


Boek nu uw Tanger ferry online en profiteer van de aanbiedingen op de Tanger-Italië en de Tanger-Spanje route. De Tanger ferry (van en naar Tanger in Marokko) wordt door de veermaatschappij Grimaldi Lines aangeboden.

Ons prijsvergelijkingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs.
Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Tanger ferry bij de prijsberekening toegepast. U kunt zich dan concentreren op het plannen van uw vakantie. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Veerverbindingen van / naar Tanger


Ferry Tanger Spanje . Veerverbindingen tussen Tanger in Marokko. Ferries naar Barcelona

Ferry Tanger Italië. Veerverbindingen tussen Tanger in Italië. Ferries naar Livorno.

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Tanger? Ons route-overzicht beschikt over alle mogelijke ferries van en naar Tanger. Alle benodigde informatie over beschikbaarheid van ferries, veerverbindingen en aktuele aanbiedingen op de gewenste Tanger route vindt u hier:

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Sardinië, Malta, Sicilië en andere havens vindt u onder ferry havens.