• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Malta / Valletta

Ferry Malta / Valletta

Ferries Malta/Valetta. Ferries van en naar de haven Valetta op Malta.

Informatie over Malta/Valetta ferry, haven informatie, beschikbare veerverbindingen met de Malta/Valetta ferry, prijsvergelijking en online boeking.

Valetta is de hoofdstad van de Republiek Malta. De stad ligt aan de noordkust van het eiland, op de landtong Monte Sciberras en de haven is via veerverbindingen met Catania op Sicilië alsmede met Salerno op het Italiaanse vasteland verbonden.

Ferry Valetta online boeken en besparen


Boek nu uw Malta/Valetta ferry online en profiteert u van de ferry-kortingen op de Valetta-Sicilië en Italië route. De ferry Valetta (van en naar Valetta op Malta) wordt door de veermaatschappijen Grimaldi Lines aangeboden.

Ons boekingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs voor uw reis met de Malta/Valetta ferry.
Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Malta/Valetta ferry bij de prijsberekening toegepast. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Ferry verbindingen van / naar Valetta


Ferry Valetta Sicilië. Veerverbindingen van Valetta op Malta en de haven op Sicilië. Ferries naar Catania.

Ferry Valetta Italië. Veerverbindingen tussen Valetta op Malta het Italiaanse vasteland. Ferries naar Salerno in Italië.

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Malta/Valetta? Ons route-overzicht beschikt over alle mogelijke ferries van en naar Malta/Valetta.Alle benodigde informatie over beschikbaarheid van ferries, veerverbindingen en aktuele aanbiedingen op de gewenste Malta/Valetta route vindt u hier:

Een overzicht van verdere veerverbindingen van en naar Italië vindt u onder: Ferry naar Malta.

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Sardinië, Malta, Sicilië en andere havens vindt u onder ferry havens.