• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Salerno

Ferry Salerno

Ferries Salerno. Ferries van en naar Salerno.

Informatie over Salerno ferry, haven informatie, beschikbare veerverbindingen met de Salerno ferry, prijsvergelijking en online boeking.

Salerno bevindt zich in Zuid-Italië aan de Golf van Salerno en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de regio Campania. De haven Salerno is het belangrijk uitgangspunt voor ferries naar Tunesië, Sicilië en Malta.

Ferry Salerno online boeken en besparen


Boek nu uw Salerno ferry online en profiteert u van de ferry-kortingen op de Salerno-Spanje route en de Salerno – Marokko route. De Salerno ferryroute (van en naar Salerno in Italië) wordt door de veermaatschappijen Grimaldi Lines aangeboden.

Ons boekingssysreem berekent aan de hand van uw reisgegevens en alle mogelijke kortingen in real time altijd de gunstigste prijs voor uw reis met de Salerno ferry. Vanzelfsprekend worden zowel kortingen die het gehele jaar geldig zijn, alsmede seizoensgebonden speciale aanbiedingen voor de Salerno ferry bij de prijsberekening toegepast. Ongeacht of u alleen reist, met vrienden of familie onderweg bent. Of u met uw auto, motor of camper/caravan reist.

Ferry verbindingen van / naar Salerno


Ferry Salerno Malta. Veerverbindingen Salerno Malta. Ferries naar Malta (Valetta).

Ferry Salerno Sicilië. Veerverbindingen Salerno Sicilië. Ferries naar Palermo en Catania.

Ferry Salerno Tunesië. Veerverbindingen Salerno Tunesië. Ferries naar Tunis.

Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Salerno? Ons route-overzicht beschikt over alle mogelijke ferries van en naar Salerno.

Alle benodigde informatie over beschikbaarheid van ferries, veerverbindingen en aktuele aanbiedingen op de gewenste Salerno route vindt u hier:

Een overzicht van verdere veerverbindingen van en naar Italië vindt u onder: Ferry naar Italië.

Alternative ferry-havens in Italië


Zoekt u naar een andere ferry route of een andere haven in Italië?
Geen probleem- Naast de Salerno ferry geven we eveneens informatie en boekingsmogelijkheden naar andere havens in Italië. U kiest gewoon de gewenste haven uit en heeft toegang tot gedetailleerde informatie over havens en ferry routes.

Verdere informatie over havens in Tunesië, Italië, Spanje, Marokko, Sardinië, Malta, Sicilië en andere havens vindt u onder ferry havens.