• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Ferry Italië

Ferries Italy online bookings

Uw ferry van en naar Italië online boeken! Vanuit Italië kunt u veerverbindingen naar havens in Griekenland,Tunesië, Malta en de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië boeken.

Ferry Italië – online boeken en besparen!


Gebruikt u eenvoudig het prijsvergelijkngssysteem en we berekenen in real-time de gunstigste prijs voor uw veerverbinding van of naar Italië.

Alle mogelijke kortingen van de veermaatschappijen worden bij de prijsberekening toegepast. Dat bespaart u de moeizame zoektocht bij het vergelijken van de verschillende maatschappijen en kunt u zich concentreren opo het plannen van uw vakantie
Ook wanneer u uw auto op de Italië- auto ferry wilt meenemen of met uw motor, camper of caravan reist, zullen we steeds de beste prijs voor uw overtocht met de Italië ferry voor u vinden.

De prijsvergelijking past ook de “Camping on Board” aanbieding voor alle reizigers die tijdens de overtocht liever in hun eigen camper/caravan slapen als op het dek of in een kabine.

Havens in Italië (Vasteland)


Wilt u van of naar een bepaalde haven in Italië reizen, of zoekt u informatie over specifieke ferries/haven in Griekenland? Ons haven-overzicht omvat vertrek- en aankomsthavens die door actuele ferry dientsen verbonden worden. Kiest u gewoon uw haven uit en u krijgt verdere informatie betreft ferries, veerroutes, haven plattegronden en aanrij-informatie.

Ferry Italië – Ferryverbindingen van en naar Italië


Bent u op zoek naar een bepaalde ferry of een ferry-route van of naar Italië? Ons route-overzicht beschikt over alle mogelijke ferries van en naar Italië. Ferries van Italië naar Griekenlland, Italië-Spanje, Italië-Sicilië en veel meer. Een Italië ferry van of naar de gewenste aankomst- of vertrekhaven. Kiest u de gewenste veerverbinding en u krijgt gedetailleerde informatie over de betreffende route: