• Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !
  • Dank u dat u Greekferries Club SA, heeft gekozen voor uw reis !

Anek-Superfast 2016 – Aanbieding Slaapstoel / Dek

Anek Superfast Ferries - info & foto3-11-2015

Anek-Superfast Ferries 2016 - Aanbieding Slaapstoel / DekAnek-Superfast 2016 – Aanbieding Slaapstoel / Dek

Reist u met uw gezin of vrienden en bent u op zoek naar een voordelige oplossing?

Wanneer de kosten van een binnencabine uw budget overschrijden, biedt Anek-Superfast 20% korting voor 3 tot 7 passagiers die reizen in de categorie slaapstoel of met dek tickets. De slaapstoelen zijn genummerde stoelen in een specifieke salon, terwijl dek tickets u toegang geven tot alle publieke ruimtes aan boord, zoals de TV lounge, bars, etc.

Boek nu deze speciale aanbieding en geniet van een aangename reis tegen een betaalbare prijs, aangeboden door Anek-Superfast!

Aanbieding verstreken
check soortgelijke aanbiedingen of meer aanbiedingen van Anek – Superfast Ferries...
Algemene Voorwaarden
  • 20% korting voor minimaal 3 passagiers (maximum aantal 7), reizend in slaapstoelen (ATS) of dek (DECK), inclusief personenvoertuig tot 6 meter lang en 2 meter hoog (categorie 1).
  • Alle passagiers dienen onder dezelfde reserveringscode te reizen.
  • In de reservering dient een personenvoertuig (categorie 1) te zijn opgenomen om in aanmerking te komen voor de korting van 20%.
  • Korting is van toepassing op passagiers en personenvoertuigen. Niet van toepassing voor Kamperen aan Boord reserveringen.
  • Beperkte beschikbaarheid.
  • Kortingen zijn niet van toepassing op brandstoftoeslagen en tarieven voor het vervoer van huisdieren. (Brandstoftoeslag: 10€ per persoon/voertuig per route (Ancona), 5€ per persoon/voertuig per route (Bari), 20€ per persoon/voertuig per route (Venice).
bevalt deze aanbieding? Geef het door aan je vrienden

Meer aanbiedigen van Anek – Superfast Ferries

Anek-Superfast 2020 Vroegboekkorting – 20 % K...

Anek-Superfast Vroegboekkorting – Bespaar 20 % ! Een goede voorbereiding is altijd lonend! Dit geldt ook wanneer u met Anek-Superfast reist&...

Anek-Superfast 2020 – Camping aan Boord...

Anek-Superfast – Camping aan Boord Gaat u op reis met uw camper/caravan? Kies dan Anek-Superfast voor uw overtocht van Italië naar Griekenla...

Anek-Superfast 2020 – Automobielclub Korting...

Anek-Superfast – Automobielclub Korting Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dan kunt u 25 % op uw fer...

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Anek – Superfast Ferries › › ›