Anek-Superfast 2017 – Automobiel Club korting

Anek Superfast Ferries - info & foto28-11-2016

Anek-Superfast Ferries Automobiel Club kortingAnek-Superfast 2014 – 25% Automobiel Aanbieding

Bent u lid van de ANWB of NKC? Misschien van ADAC, TCS of ÖAMTC? Geweldig! Dat betekent dat u 25% van de voertuigprijs kunt besparen voor uw ferryreis van Italië naar Griekenland.

Reis eenvoudig en veilig met uw auto en bespaar geld.

Leden van ACE, NKC, FFCC, FC, TOURING CLUB, Kampeertoerist, clubitaliano,
CAMPER CLUB GREECE, PleinAir, AC CLUB, viaggiare IN LIBERTA, TURIT, CARAVAN CAMPER & FRIENDS, FICM LICENTIE (INTERNATIONAL), HMC, CCSR, FPA, FLM, UCA, CCI, ASSOCAMPI, MCC, RU, FFACCC, FEAA, LFBCM of LNMC hebben ook recht op deze geweldige korting!

Niet langer wachten, maak uw reservering nu.


Boek Nu
Algemene Voorwaarden

• 25% korting op alle voertuigcategorieën voor leden van specifieke automobiel- en camping clubs / verenigingen. Korting is alleen van toepassing op het voertuigentarief.
• De korting is niet cumulatief met de aanbiedingen Vrienden&Familie en Slaapstoel/Dek. Slechts één korting geldt, die met het hoogste percentage.
• De korting is van niet toepassing op Camping aan Boord reserveringen op de Ancona vaarroute gedurende de volgende periode: Ancona-Griekenland 01 juli t/m 15 augustus 2017 en Griekenland-Ancona 01 augustus t/m 15 september 2017.
• Tenminste één lid van de betreffende automobiel/camping club dient met het voertuig te reizen en zal worden verzocht de lidmaatschapskaart te tonen bij de check-in.
• Beperkte beschikbaarheid.

Kortingen zijn niet van toepassing op brandstoftoeslagen en tarieven voor het vervoer van huisdieren. (Brandstoftoeslag: 5€ per persoon/voertuig per route (Ancona), 3€ per persoon/voertuig per route (Bari), 10€ per persoon/voertuig per route (Venice)).

bevalt deze aanbieding? Geef het door aan je vrienden

Meer aanbiedigen van Anek – Superfast Ferries

Anek-Superfast 2017 – Terugreis...

Anek-Superfast Ferries 2017 – Terugreis Wanneer u ook uw terugreis per ferry plant, dan heeft u recht op 30% korting op de terugreis wanneer...

Anek-Superfast 2017 – Familie & Vri...

Anek-Superfast 2017 – Familie & Vrienden Korting Wilt u en uw gezin genieten van het comfort van een cabine aan boord van de ANEK...

Anek-Superfast 2017 – Kinderen...

Wilt u uw reis samen met uw kinderen ondernemen, maar houden de hoge kosten u tegen? Nu hoeft u hierover niet langer te twijfelen, want ANEK...

Klik hier voor alle aanbiedingen naar Anek – Superfast Ferries › › ›